Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i interesują mnie tylko faceci powyżej 32 lat

Polecane posty

Gość gość

kiedyś wolałam rówieśników, ale w końcu dojrzałam

Gość gość
Szukasz frajera, który cie poślubi ?

Gość gość
nie bój się ciebie nie szukam :D

Gość gość
Ale szukasz innego frajera i to mnie martwi. Facetów trzeba ostrzegać przed pijawkami, którym się małżeństwo czy rodzinka, która jest kastracją dla mężczyzny.

Gość gość
marzy miało być.

Gość Mario Candarelli
ale po Świętach namnożyło się tych samotnych kobiet , 26 lat, 28 lat , 30 lat i nadal samotna , nie rozumiem na co liczysz kobieto ? rozumiem, po zakończeniu szkoły średniej i po zaliczeniu matury miałaś 19 lat i małego gminnego miasteczka pojechałaś od razu rzucona na głęboką wodę na studia do Kielc, do Radomia, do Gdańska lub Rzeszowa i nie mogę uwierzyć , że w trakcie studiów była tylko nauka oraz zaliczona magisterka w wieku 25 lat , czy nie było żadnego balangowania i związków z facetami ? a po magisterce wypada zaliczyć doktorat i co, tylko nauka a mając 28 lat zaczynasz szukać faceta ?

Gość gość
Wyobraź sobie miałam z******te życie, rzuciłam jednego chłopaka, którego kochałam, ale był toksyczny, a potem drugiego którego nie kochałam i tak oto jestem sama :) Jestem szczęśliwa jako singielka, po prostu interesują mnie mężczyźni :D

Gość gość
Mam nadzieję, że nikogo nie spotka i zostanie starą sfrustrowaną pogardzaną panną . Dzisiaj pomodlę się o to do Boga.