Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazki 30latek z kilka lat mlodszymi facetami

Polecane posty

Gość gość
Mowi ten lub ta co płacze w poduszke i zazdrosci innym szczescia. Ja jestem szczesliwa w zwiazku z rownolatkiem i nie płacze w poduszke i innych o to nie posadzam ale jeżeli uważasz, że inni tak robią to zapewne znasz to z autopsji.

Moim zdaniem wiek tu niewiele ma do rzeczy.Ważne kto jest jaką osobą bo nawet facet 40 letni może być ciapciakiem a mam kilku takich w pracy co w tym wieku jeszcze siedzą na garnuszku mamusi..Sama mam faceta 6 lat młodszego i w życiu bym się tego nie spodziewała.Ale On musiał wejść w życie szybko,pracuje od 16 roku życia,jest bardzo zaradny i odpowiedzialny.I to on marzy o ślubie i dziecku a mnie się nie śpieszy póki co ;).

Gość gość
6 lat to nie róznica wieku - wciąż to samo pokolenie. Czemu wy się ciągle czepiacie tak niestotnej różnicy. My tu mówimy o kims, kto urodził sie w latach 70-tych, a ciąga się z kimś z lat 90-tych :)

Gość gość
gość dziś Przecież sama nie wiesz jak jest, a piszesz, że są szczęsliwi :) Pewnie z fb fotki widziałaś :D

Gość gość
Temat byl oryginalnie o roznicy 4-7 lat... jak laska z lat 80 a facet 90.

Gość gość
Gdybym miał babkę 5-6 lat starszą, to wciąż moja kobietka :) ale juz taka dzidzia piernik 45 lat, to trudno nazwać ja moją dziewczyną :)

No wiem czy 6 lat to taka różnica.Prawie 7 lat w sumie.On z pokolenia Gimnazjum a ja nie.Ja się jeszcze rosyjskiego w szkole uczyłam :D

Gość gość
Gusia Esti dziś Spoko, róznica jeszcze jak najbardziej akceptowalna, jeszcze można przytulić laskę i poczuć się facetem :) No, a po rosyjsku nie musicie robić wspominek :)

Gość gość
Ale skad to sie bierze? juz niewazne, czy sa szczesliwi czy nie. co kieruje tym mlodym facetem? przeciez glupi nie sa. zdaja sobie sprawe z tym ze z dziecmi moze byc trudniej, ze kobieta sie starzeje szybciej od niego w tym ukladzie, ze rownolatki maja blizszy styl bycia...

Gość gość
Niedojrzałość - chcą tu i teraz, nie patrząc na przyszłość, bagatelizują ją. Również jest fascynacja, głównie seksualna, bo laska jest wyzwolona i zrobi mu to i owo, bo nie ma oporów. A on ma seks bez konsekwencji, bo zwykle starsza pani o wszystko zadba. A po drugie, to zawsze kobieta będzie miała pod górę, on będzie gieroj wśród rówieśników, jako ten co zalicza, a ona co najwyżej będzie postrzegana z politowaniem.

Gość gość
Czasami jest to jakimś kompleks Edypa, gościu szuka matki i partnerki seksualnej - ma dwie rzeczy w jednym. ZWykle Ci faceci są strasznie bojaźliwi, niemal panikują, jakby taka kobieta miała od nich odejść - bardzo toksyczna relacja, którą uważają niektórzy za miłość.

Gość gość
Kilka lat to żadna roznica a o tym jest ten watek:D Widze, ze tutaj polowa nie widzi roznicy miedzy kilka lat a 15/20 lat:D Rozncia 3-7 lat to sa rowiesnicy, roznicy nie ma zadnej poki oboje sa już po studiach i prowadza normalne zycie. Niektorzy tutaj sa niezle zazdrosni, ze niektóre ladne dziewczyny maja młodszych mężczyzn;)

Gość gość
Oczywiście, to prawda, że do 7-8 lat róznicy, to jeszcze nie mam mowy o żadnym matkowaniu, ale jak już 15-20 lat, to już relacja trąci niezdrową nutą

Gość gość
Marta Żmuda-Trzebiatowska rozstala się ze starym pryka i ma teraz kilka lat młodszego partnera, zresztą już meza:D Kozuchowska kolejna która ma kilka lat młodszego meza. Niestety nie kazda kobieta jest na tyle z******ta aby mogla byc z młodszym mezczyzna:D

Gość gość
No nikt normalny nie weźmie sobie smarkacza za partnera 20 lat młodszego. Moja znajoma opowiadała jak spedzała czas - dotychczas chodziła w rózne kulturalne miejsca, była przyzwyczajona do rozmow na poziomie, sposobie wysławiania się, ksiązek. A jak się zaświergoliła z młodym, to jakby małpiego rozumu dostała, przeszło jej po paru miesiącach, ale czuła się jakby to była nie ona - nie mogli niczego razen oglądać, bo on tylko anime, strzelanki i filmy klasy B, pogadać też nie mozna było, bo on nie czytał - generalnie rozjazd niesamowity, z zalet po czasie mogła wymienić tylko jego dużego penisa - wiem sarkazm. niestety konkluzja jest taka, że z wiekiem pragniesz fajnego i ciekawego rozmówcy, pogłebionej refleksji. Fajnie się zabawić, ale nic poza tym ;) Ok miłego dnia

Gość gość
gość dziś głupie przykłady - bierzesz showbiznes, który kompletnie kręci się według własnych zasad i norm. To jeden wielki burdelownik - tam nawet z koniem może się hajtać i będzie to news dla Pudla. W żadnym razie nie mozna tego odnieść do zwyklego życia. Zresztą ile tych małżeństw przetrwa albo trwa dla kasy i sławy...

Gość gość
Ja jestem w takim związku. Ja 31 lat, on 25. W związku od 6lat. Dlugo nie wiedziałam ile ma lat. Bardzo dojrzały facet. Uważam, że to mój najlepszy związek, najpelniejszy. I mam nadzieje, że ostatni.

Gość gość
Akurat te Aktorki sa bardzo stale w uczuciach:D swoja droga Ania Dereszowska również ma młodszego partnera:D wszytsko piękne i inteligentne kobiety, to i maja młodszych mężczyzn;) w realu tez znam kilka takich par - dziewczyny sa ponadprzeciętnie ladne i inteligentne. w Pl typowa zazdrość jak ktoś ma lepiej;)

Gość gość
Moja jest cudowna piękna ideał 10 lat z ogromną inteligencja i klasą starsza żadna 20 latka jej do pięt nie sięga.

Gość gość
gość dziś Wiesz, w zasadzie to trochę inaczej wygląda, biorą młodszych, bo w ich wieku nie ma już wolnych. Więc to raczej wymuszony wybór. Zwykle te kobitki piekne i inteligentne, to właśnie te, które poszły w karierę i przegapiły moment, gdzie można było złapać równolatka. Zatem jak się nie ma tego co się lubi, to trzeba się cieszyć tym co się ma - czyli małolatem ;)

Gość gość
gość dziś Spokojnie, powtórz tą pieśń miłości za kolejne 10 lat :)

Gość gość
No akurat Dereszowka, sama nie wie gdzie jajo znieść, zatem to pewnie nie koniec jej odysei po związkach. A jak to wsród "gwiazd" bywa, kolejni będą już tylko młodsi

Gość gość
Sa piekne i madre stad maja duzo wiekszy wybor:D dlaczego maja brac star**** jak moga miec mlodszego:D???

Gość gość
star/ucha

Gość gość
Idealne polaczenie kobieta i mezczyzna kilka lat mlodszy:)

Gość gość
Też tak myślę, że to idealne połączenie. Nigdy nie bylam taka spokojna i bezpieczna przy mężczyźnie jak przy moim młodym. On jak żaden inny potrafi czytać w moich myślach, nie jest skażony przejściami i miłość wyraża w czynach jak i w słowach. Żyje dniem dzisiejszym i doceniam każdą piękna chwilę, wreście czuję, że żyje otoczona miłością jego i jego rodziny. I żadna zazdrosnica z tego forum mi tego nie odbierze, możecie zgrzytac zębami i drwić a ja mam to czego wy nie macie... szczescie i miłość

Gość gość
Za dużo potwiedzeń szukacie tu na forum, żeby wierzyć w to swoje szczęście. Ale powtarzaj to sobie jak mantrę, to podobno pomaga, może przekonasz nawet samą siebie :)

Gość gość
"Facet nieskażony przejściami" - to kogo ona wzięła chłopca czy męzczyznę? Kolejna chora kobieta z niską samooceną i pokręconą psychiką, szukająca akceptacji nawet wsród małolatów...

Gość gość
Zwykle te laski co tak idealizują miłośc, to zwykle pruły się wcześniej na lewo i prawo i przebieg miały większy niż bramka w metrze

Gość gość
gość dziś Boże, co za słodkie pierdzenie, to chyba pisze jakaś rozinfantylizowana 40stka