Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 27

szukam faceta

Polecane posty

Gość ania 27

Jestem normalną kobietą niczym się nie wyróżniam od innych fakt sporo pracuje tylko praca dom i tak w kółko i nie ma czasu zupełnie na życie towarzyskie niestety a co za tym idzie na poznanie faceta w internecie znalazłam reklamę portalu takiego randki erotyczne i się tam zarejerstrowałam nawet opłaciłam abonament dodałam zdjęcie oraz ogłoszenie i się zaczeło ze 100 panów napisało myślałam że sami napaleńcy napiszą ale było inaczej kilku normalnych szukających stałego związku też się znaleźli obecnie utrzymuje kontakt z dwoma i przyszedł moment na spotkanie się i nie wiem co zrobić boje się tego soptkania co byście zrobiły na moim miejscu ?

Gość gość
a skąd jesteś?

Gość gość
na wszelki wypadek przygotuj sobie cennik

Gość TOJAMARTA
a czego tu się bać idz laska

Gość gość
JA też szukam faceta podaj proszę gdzie go znalazłaś jaka to strona jest ?

Gość gość
A moze zemna sie spotkasz?

Gość gość
Ale czego się obawiasz? Spróbuj, nie nastawiaj się, po prostu potraktuj to jak wyjście towarzyskie, ale bez względu na rezultat spotkania, nie traktuj tego zbyt osobiście. Po parunastu takich randkach już będziesz bardziej wyluzowana

Gość ania 27
jestem z warszawy

Gość Deductor
Takie portale to chujnia, naciąganie na kasę, fałszywe profile. Słowem: jedno wielkie s************o. Jeśli jesteś blisko dolnośląskiego, to możesz napisać do mnie: dm_85 at interia dot pl

Gość gość
Czesc dziewczyny a ja szukam wolnej ,problem w tym ze mieszkam w Angli,jesli jest jakas zainteresowana wyjazdem to podaje emeila do kontaktu karper@poczta.onet.pl pozdrawiam.

Gość gość
podasz adres portalu jest wiele samotnych kobiet może to nam pomoże w znalezieniu faceta

Gość ania 27
nie bede podawała adresu

Gość gość
proszę podaj

Gość gość
Randki erotyczne?, to raczej samych napaleńców spotkasz. faceci którzy tam sie logują, to zwykla bzykania szukają, nawet ci co piszą o związkach, to taką zasłonę dymną robią. Jak już to weż sobie zwykly portal towarzyski, tam też jest dużo gnoju, ale jednak profil jakby klarowniejszy niz portale erotyczne.

Gość ania 27
ja się boje poprostu że zostane oszukana zraniona 4 lata jestem sama i chce być ostrożna

Gość gość
A o powodzenie w sieci nie musisz sie martwić - zobacz choćby tutaj, piszesz że szukasz facetów, a już full ogierów daje Tobie namiary. Ale chyba nie o to Ci chodzi prawda?

Gość ania 27
a masz i daj mi spokuj www.bezzobowiazan.eu

Gość gość
Zawsze związek to ryzyko, tego nie da się uniknąć, dlatego potraktuj to z dystansem, nie uwieszaj się na każdej znajomości jak na ostatniej szansie. Jak facetowi zależy, to będzie sie starał. Grunt, żeby chciał Ciebie poznać, a nie tylko Twoje majtki

Gość gość
moje panie ja mam tam konto login kamillo24 zapraszam do odwiedzin mojego profilu

Gość gość
bezzobowiazan.eu ale to portal dla ludzi szukających sexu raczej przelotnej znajomości niż czegoś poważnego znam strone mam tam konto tez

Gość gość
Skoro boisz się zranienia, to po jaką cholere dajesz ogłoszenia na www.bezzobowiazan? Przecież profil mówi wyrażnie - bez zobowiązań. Podobnie z portalami erotycznymi? Jak myślisz - kto tam przyjdzie - romantycy? Raczej sami *****cze. Więc najpierw okreś się, o kogo ci chodzi...

Gość sabina 25
faceci typowi temat pod nich widze

Gość napalonykris
ania27 ja tam pisałem z kilkoma laskami z warszawy możliwe ze z tobą też maleńka

Gość ania 27
poprostu nie chce przychodzić dajej do pustego domu rozumiecie i szukam kogoś akurat tam sie znalazłam

Gość klaudia 26
też tam miałam konto i moja koleżanka szukałyśmy facetów na imprezy wiadome o co chodzi kase na zabawe trzeba mieć

Gość bobis29
e laski ja chętny na imprezki fajna stronka zakładam konto

Gość gość
Ja to rozumiem, ale akurat wybrałaś bezzobowiazan? Ze wszystkich portali? Próbuj dzieciaku, ale jednak zainwestowałbym w wyjście w real, bo po necie możesz być bardzo rozczarowana. Nawet nie tym, że kogoś nie znajdziesz, ale tym właśnie kogo znajdziesz. Tam zdecydowanie ilość nie przechodzi w jakość. Dobranoc ;)

Gość ania 27
Wiecie znalazłam reklame tego portalu na bardzo znanej stronie takiej kobiecej i to mnie skłoniło do rejerstracji tam teraz sama nie wiem co mam zrobic

Gość księciuniotwój
jestem twym księciem z bajki :) zakładam własnie tam konto wieć się odezwe do ciebie jaki masz nick ?