Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 27

szukam faceta

Polecane posty

Gość gość
Spróbuj, w sumie może trafił się ktoś do rzeczy, ale zachowaj środki ostrożności. W sumie nie znasz gości, więc umów się w miejscu publicznym, nie przesadzaj z alkoholem i pilnuj swojego picia. Wiem, że może to mania prześladowcza, ale moja koleżanka tak została załatwiona. Nie pakuj się od razu do wyrka, nawet jeśli go polubisz - jak trochę poczeka to go nie zbawi, a jeśli nie bedzie chciał poczekać, to znaczy, że nie warto bylo na niego tracić czas

Gość pracocholik25
spoko portal fajnie wyglada naprawde też chyba sie zaloguje nie jestem napaleńcem żadnym ale też samotny pracuje sporo brak czasu niestety może też tam poznam kobiete spróbuje jak coś dam znać

Gość gość
No motto tego portalu jest dość jasne: Bezzobowiazan.eu to miejsce dla ludzi szukających przygód seksualnych. W serwisie każdego dnia pojawia się kilkadziesiąt nowych ogłoszeń kobiet i mężczyzn mających ochotę na przelotny romans, bądź po prostu jednorazowe spotkanie.

Gość ania 27
Raz się żyje pisałam z nimi ponad miesiąc wiem o nich trochę nie pije alkocholu wiec luzik spotkam sie w resteuracji w centrum ludzie bedą to mi nic nie grozi mam nadzieje

Gość gość
ładna strona ta bezzobowiazan.eu

Gość gość
No to powodzenia, uwazaj na siebie i pamietaj, że bez względu na rezultat, trochę otrzaskasz się z ludźmi i bedziesz już bardziej wyluzowana na następnych randkach. Zatem podejdź do tego na luzie, a nie zadaniowo - zrozumiałaś? :)

Gość kingaa23
dziewczyny ja mam tam konto jestem z rzeszowa poznałam tam kilku facetów ale z żadnym się nie spotkałam po tym jak odmówiłam spotkania kontakt utracony

Gość ania 27
są jeszcze jakieś dziewczyny co mają tam profil wasze opinie ?

Gość gość
W sumie sami organizatorzy napisali ostrzeżenie: Pamiętaj! Bezzobowiazan.eu to miejsce dla ludzi zainteresowanych spotkaniami jedynie na seks bez zobowiązań uczuciowych. Jesli szukasz prawdziwej miłości i partnera do stałego związku to odradzamy rejestrację - serwis ma charakter tylko i wyłącznie seks randek bez zobowiązan.

Gość gość
nie no sto batów do wyboru , to nieźle , może spróbujesz każdego i wybierzesz najlepszy :D

Gość ania 27
po 4 latach samotności już nie pamietam co to randka haha

Gość martynka31
ja mam tam konto ale założyłam je jak była promocja dla kobiet za darmo rejerstracja moja koleżanka też wtedy założyła strona ok facetów masa do wyboru do koloru

Gość gość
martynka31 już zakładam konto zaraz cie tam znajde zaloguj sie

Gość gość
mi tam facet proponował 500 zł za sex potem nawet 1000zł więc biedni panowie tam się nie logują

Gość ania 27
ok dziewczyny dziękuje za wasze wypowiedzi wejde i powiem jak było :)jak bedzie to ten jedyny to kazdemu bede poleceła ten portal jak nie to grrrrrrr :)

Gość gość
nigdy nie słyszałem o bezzobowiazan.eu a tu taki hit sie okazuje zakładam konto bo ja odziwo nie mam

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać na klikaniu reklam nawet 2$ dziennie!!!