Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w dzisiejszych czasach facet jeszcze zabiega o kobiete?

Polecane posty

Gość gość

Czy to jeszcze norma, ze mezczyzna sie stara o kobiete? Czy doszlo juz do tego, ze to kobiety musza zdobywac mezczyzn? Jak bylo u Was?

Gość gość
kobiety mają coraz wiecej wymagań a faceci nie są w stanie im sprostać, mezczyzni sie starają i juz nie dają rady bo kobiety wymagają wiecej i wiecej... dlatego wolą niezepsute dziewczyny ze wschodu i afryki

Gość gość
Jak byłem młodszy to zabiegałem i robiłem z siebie debila, teraz mam wywalone i co jakiś czas się jakaś przyplącze na moją "tajemniczość". zazwyczaj to trwa kilka miesięcy, ale co w********* to moje :-)

Gość gość
Tylko fajtłapy Janusze zabiegają o kobiety, bo nie wiedzą, że nie warto.

Gość gość
Uwielbiam być zdobywana i takich facetów szanuję. A dwa razy byłam w sytuacji że facet był jakby mało zdecydowany a ja głupia tłumaczyłam sobie ze trzeba mu pomóc bo pewnie nieśmiały..i co?? i g****o z tego wyszło bo jak się okazuje faceci nieznoszą gdy kobieta pokazuje ze jej zależy. Oni uwielbiają zdobywać. Seks tez nie może być za wcześnie bo tez olewają taką.

Gość gość
Uwielbiam być zdobywana i takich facetów szanuję x faceci nie chcą zdobywac, bo coraz wiecej dziewczyn to zwyczajne szmaty (mlodzi faceci to szmaciarze zeby nie bylo), materialistki, kretynki, naczytają się poradników o zwiazkach, zimnych sukach i kierują tymi kretynskimi radami, inne probują zlapac faceta na slub i dziecko, kolejnosc dowolna... kobiet dla ktorych facet moglby sie starac jest niewiele... facet się stara, a ona mu powie - sory koles, wole 2 metrowych koszykarzy spadaj ! kobietom sie w glowach poprzewracalo, media im sieczke zrobily z mozgow, wmowily ze powinny miec wymagania i wymagają cudów na kiju, a potem placz bo facet sie nie stara :O zamiast czekac na pierwszy ruch to sama zrob pierwszy *******le sie nie narzucaj, facet cie olewa po 1-2 zachętach to daj sobie z nim spokoj, oto moja rada :)

Gość gość
Różnie bywa, ja latam za jedną ponad rok. Dziewczyna po związku zmieniła priorytety życiowe, postanowiła być egoistką i myśli o sobie czytaj stawia na samorozwój i nie myśli o facetach. W sumie czemu nie każdy po związku potrzebuje przerwy i chcę pobyć sam rozumie to. Tylko szkoda że to tak długo trwa ale się ni poddaje bo fajna dziewczyna choć miałem chwile zwątpienia, w sumie to nie wiem co z tym zrobić odpuścić czy nie??

Gość gość
Tu nie chodzi o zabieganie o kobietę per SE tylko zabieganie o jej dziury żeby jak najszybciej dopuściła szpary i nad stawiła doope idiotki

Gość gość
23:25 ja tez tylko takich mezczyzn szanuje, ktorzy potrafia zdobywac, ale zauwazylam, ze sie troche rozleniwili. Kiedy taki mezczyzna nie zabiega tez czasem mi sie wdaje, z ejest niesmialy i trzeba mu pomoc. Ale chyba jednak, jesli naprawde komus zalezy to sam bedzie zabiegal.