Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak go zdobyć

Polecane posty

Gość gość

Hej babeczki! Zdecydowalam sie napisać bo mam juz dość szukania w internecie głupich porad jak zdobyć faceta. Tak tak ja też sie zakochałam, tylko że nie jestem jakaś czternastolatka czy szesnastkolata, jestem studentką i mam 21 lat. Od nowego semestru chodzi do nas pewien chłopak, gdy tylko go zobaczyłam serce zaczęło być szybciej, pojawiły sie motylki w brzuchu. Pomyślałam: " chyba sie zakochałam". Problem w tym iż jestem nieśmiała osoba pomimo iż na taką nie wyglądam. Jak zwykle wiedziałam że chłopak na mnie nie spojrzy. Kilka razy widziałam go z kilkoma dziewczynami i nie mam pojęcia czy jest wolny. Żyjemy teraz w studenckich stosunkach ale ja chciałabym w końcu mieć faceta gdyż czuje ze to ten. Ale czy on czuje to samo? Nie mam zielonego pojęcia co mam robić, tzn wiem ze powinnam zacząć rozmowę zagadać, sprawdzic co go interesuje ale brakuje mi odwagi. Dziewczęta poradzcie

Gość gość
"Jak zwykle wiedziałam że chłopak na mnie nie spojrzy" o ja piertole:O

Gość gość
a moge zapytac skąd to wiedziałaś?

Gość gość
Nie wiem, po prostu taka już jestem. Nie wierze, że mogę sie komuś podobać, szczególnie facetowi, który mi sie podoba

Gość gość
Nasz związek trwał 8 lat do momentu kiedy on powiedział, że już nie chce ze mną być. Płakałam i cierpiałam niesamowicie… on zostawił mnie dla innej. To był dla mnie najczarniejszy okres w zyciu. Ale postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku – rytuału miłosnego z polecanej w Internecie strony http://urok-milosny.pl – to był strzał w dziesiątkę. On do mnie wrócił przywracając mi sens w zyciu.