Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube kobiety wzbudzaja zal i litosc

Polecane posty

Gość gość

Jestem gruba wiem ze jestem nic niewarta i nie szukam tu zadneo wsparcia pomocy zadnego chce tylko zeby wszyscy grubasy wiedzieli ze tak jest ina to nie ma rady przykro mi grubaski

Gość gość
Ja mam bardzo grubego sąsiada i też mi go szkoda, więc nie tylko kobiety :P

Przestań. Znam faceta co tylko kobietki przy kości uznaje. Jego babka ma udo jak moich dwa. Wazy jakies 85 kg.Ja mam 60 kg i uważa mnie za szkielet ;) Jakby tak było by sie odbywał odstrzal otylych obowiązkowy hehe takze WYLUZUJ :)

Gość gość
Oni powinni sie leczyc zganiaja na chorobe a dziwne bo w oswiecimiu nie bylo tej choroby sa zalosni zal mi ich

We mnie grube kobiety, z odpowiednio rozłożonymi kilogramami :), wzbudzają największe podniecenie :P. x Byłem nawet z dziewczyną ważącą 112kg, przy 165cm wzrostu i mam same przyjemne wspomnienia z naszych uniesień :). x Np. ta dziewczyna jest wg mnie przepiękna :) : http://www.kraglosci.pl/posts/11995/30383_big.png x Ta dziewczyna nosi rozmiar 50 i jest wg mnie (i nie tylko mnie :D ) atrakcyjna :). http://www.kraglosci.pl/posts/510/29499_big.png

Gość gość
Misiek, ty to k***a j****y feders jesteś, więc stul mordę zboku

Gość gość
Byłem nawet z dziewczyną ważącą 112kg, przy 165cm wzrostu i mam same przyjemne wspomnienia z naszych uniesień usmiech.gif X Przez cievie obrzygałem laptopa, dzieki misiu:O

Sam jesteś zbokiem półgłówku :P. x Dziewczyna niedługo po naszym rozstaniu wyszła za mąż i jej facet uważa się za szczęściarza :p.

>>>Przez cievie obrzygałem laptopa, dzieki misiu<<< x Nie ma sprawy :P. x Masz teraz na laptopie, to samo, co w głowie :P.

Gość gość
Mnie nie pocagaja grube kobiety lubie chude i z malymi cyckami no moze srednimi

>>>Misiek nie ciskaj się ale to co tu chcesz nam wmówić to dewiacja.<<< x Dewiacją jest podniecanie się zwałami nieforemnego tłuszczu, co czynią feedersi. x Ja tylko kultywuję fascynacje naszych przodków :P. x Tam, gdzie nie docierają media i ludzie żyją w zgodzie z naturą, pulchna kobieta, to piękna kobieta :).

Gość gość k 34
Niejedna gruba kobieta jest sexy. Problem siedzi w głowie, gdybyś była chuda narzekałabyś na co innego.

Gość gość
Grubasy zdychac wzbudzacie zal i litosc nie potraficie zapanowac nad wlasna pycha pasztety :D:D

Napisał bezrobotny przygłup, którego nawet najgrubsza sąsiadka w diabły pogoniła :P :P :P.

Gość gość
Wy tluste swinie tylko napluc wam w krocze nic niewarte spaslolki :D:D

Gość gość
Kundle zapasione zaden facet was niechce zapasione smrody nic dziwnego brzydze sie was

Gość gość
wiele pulchnych kobiet to atrakcyjne sztuki, ja sama do niech należę,i powiem szczerze,ze opinie innych mnie walą lubię siebie,swoje ciało,duze cy/cki ,lubię seksownie wyglądać i mam powodzenie u mężczyzn,ale to też zasługa mojej niebanalnej osobowości,