Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 15 partnerów seksualnych u 25latki to dużo?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno poznałem na portalu randkowym pewna dziewczynę. Ma 25 lat i 2 letniego synka. Fajnie nam zie rozmawiało ale temat rozmowy zszedl na seks i wyszlo, ze ja nie uprawialem seksu a ona miala " 15 partnerów seksualnych albo troszke więcej". Od tego czasu coraz mniej sie do mnie odzywa i nie chce mnie publicznie nazywac chocby kolega mówi tylko na mnie znajomy. Myslalem, ze to ta dziewczyna ale chyba nic z tego.

Gość gość
prosze cie zadaj to samo pytanie na dyskusji ogolnej, tam dostaniesz wiecej odpowiedzi

Gość gość
Wychodzi po 7 i pół na osobę

Gość gość
inaccessible89 dziś Ja mam 26 i miałem 2, więc... X No ale wszedzie sie mowi ze facet ma miec wiecej niz kobieta wiec ty tez slabo przy niej wypadasz jak autor

Gość gość
prowo 2/10

Gość Obserwator

Ta dziewczyna jest już całkowicie zniszczona. To co ona widziała się w głowie nie mieści. Szkoda dziecka, że ma akurat taką matkę i pewnie nieznanego ojca. Niestety wszechobecny seks to duży problem we współczesnym świecie. Dziewczyny to prostytutki a nawet nie mają tskiego zawodu.

Gość 43 cm w bicepsie

Kilkunastu?  To już jest mocno zużyta brudna ......

Gość Radek

Czy do tej statystyki mogę doliczyć sytuacje gdy miałem do dyspozycji ciało dziewczyny, ale tylko od pasa w górę? Jeśli nie to miałem w życiu tylko dwie partnerki seksualne w tym moja żona. Kiepsko to wygląda w porównaniu z innymi. 

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Kilkunastu?  To już jest mocno zużyta brudna ......

...brudna szmáta 

Gość Gość

To w sam raz. Na kimś trenować trzeba żeby nie być kłoda. 

Gość Jestem kobieta

Mam ok. 30-stki miałam dwóch parterow. Pierwszego chłopaka ok. 18-stki, oraz później eks męża i to by było na tyle. Bo juz po rozwodzie w żadne relacje wchodzić nie należy. Wydaje mi się że 15to jest sporo zarówno dla mężczyzny jak i kobiety. 

Gość Yuyu

Ma 25 i juz 15stu a to nie koniec. Bo ma dopiero 25 lat 😂 i nadal szuka

Gość 1992

Jak dla mnie dużo. Ja mam 27 lat i obecnie jestem z 2 partnerem seksualnym. Myślę że on będzie moim męzem bo świetnie sie dogadujemy i wzbudza we mnie takie pożądanie że ojeju :D

Gość gość

Uciekaj od niej, przy takiej ilości psychika się ,,odkształca" , seks traktuje jak podanie ręki więc zdrady przyszły jej partner ma jak w banku. 10 to bardzo dużo w tym wieku i świadczy o zaburzeniach seksualnych a taka ilosc to przeraża tym bardziej że kobiety zawsze kłamia przed partnerem dzieląc liczbę przez 2 ze wstydu.

Gość Gość

3 to dużo.

Gość gość

co to za różnica czy kobieta miała jednego czy dwudziestu? i w tym i w tym wypadku jest już zhańbiona i brudna, straciła to co kobieta ma najcenniejszego do oddania mężczyźnie swoją niewinność, bez zachowania czystości nie ma mowy o miłości, dla szanującego się mężczyzny taka kobieta po prostu nie istnieje