Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 15 partnerów seksualnych u 25latki to dużo?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno poznałem na portalu randkowym pewna dziewczynę. Ma 25 lat i 2 letniego synka. Fajnie nam zie rozmawiało ale temat rozmowy zszedl na seks i wyszlo, ze ja nie uprawialem seksu a ona miala " 15 partnerów seksualnych albo troszke więcej". Od tego czasu coraz mniej sie do mnie odzywa i nie chce mnie publicznie nazywac chocby kolega mówi tylko na mnie znajomy. Myslalem, ze to ta dziewczyna ale chyba nic z tego.

Gość gość
Prowo.A jesli nie tzn,ze z Toba jest cos nie tak,ze chcesz taka k*****.

Gość gość
gość dziś Ciezko znalezc jakas z mniejsza liczba facetow. Ciezko w tym wieku znalezc wolna. Nawet 15 latki maja juz chlopakow.

Gość gość
O wiele za dużo.

Gość gość
Zakładając że zaczęła w wieku 15 lat to miała ruch jak w zajezdni autobusowej, przebieg niczym składy PKP i powinna zostać uziemiona niczym stare radzieckie samoloty pasażerskie za liczbę pasażerów wziętych na pokład, czas eksploatacji, przebieg i wyciekające płyny. Ps. Taka dziewczyna ma dużo wspólnego z dżokejem - gdy się okazuje, że niewiasta chodzi jak po długim rodeo.

Gość gość
Olala Cie bo jesteś prawiczkiem - czyli zero umiejętności lozkowych, a ona chyba lubi seks. Ja osobiście znam dziewczynę, która mając 24lata miała przebieg 8lub 9 facetów,ale znalazła tego jedynego i są razem juz 2 lata!

Gość gość
to dużo niezależnie od płci i wieku moim zdaniem. Czy to 25 letnia kobieta czy 22 letni facet czy 50-letni ludzie, to taka liczba partnerow seksualnych to bardzo dużo. I nie, nie jestem moherem. ńie jestem wierząca, w kościele ostatnio byłam na mszy mając 17 lat czyli prawie 20 lat temu. no, nie licząc 2 pogrzebów ale nie uczestniczylam w nich czynnie tylko siedzialam/wstawałam. dziecko mam nieochrzczone ślub cywilny,,,nieważne zresztą. ja po prostu uważam że tylu partnerów to trochę niesmaczne i nie chcialabym byc z kimś, kto miał tylu. mój mąż jest podobnego zdania. ja na studiach, zanim poznalam mego M., to mialam chłopaka który miał "na koncie" 7 dziewczyn w łóżku z czego 3-4 to były jednorazówki. czulam niesmak. ja osobiście miałam w życiu 4 partnerów seksualnych i wszyscy to byly związki ,czy to trwające 4 miesiące czy 2 lata... mąż jest moim czwartym własnie, jestem mu wierna czyli od 13 lat ten sam meżczyzna. i jest mi tak dobrze. mąż przede mną miał w łózku 2 dziewczyny jedna to związek kilkuletni jedna to przygoda typu "ff" kilkumiesieczna.

Gość gość
gość dziś Sama nie bylas swieta wiec powinnas byc zadowolona z takiedo doswiadczonego faceta. X gość dziś Bo kobietom wiecej sie wybacza i mniej od nich wymaga. Ale watpie ze ona jest mu wierna i go kocha. Pewnie jest okolo lub po 30 wiec zwiazala sie z frajerem ktory nic nie wie o jej przeszlosci.

Gość gość
A po co ci dziewczyna z takim przebiegiem i do tego z dzieckiem? Na mózg upadłeś?

Gość gość
Gdyby jeszcze miała dziecko z 1 partnerem który okazał się fiutem i ją zostawił, to ok. Ale 15???

Gość gość
Powinienes sie cieszyc ze tylko 15. Moja jak miala 18 lat miala juz 30 facetow i kilka kobiet

Gość makiado
Wcale nie tak wielu, jesli zaczela w wieku 17-18 lat, to dwoch facetow w roku to niewielka liczba. Zaloze sie, ze przeciwrny europejski nastolatek do dwudziestki zalicza wiecej dziewczyn.

Gość
to naprawde bardzo duuuzy przebieg jak na kobiete, ten wiek i w ogole...:o ale moze takie zycie jej pasowalo/pasuje, nie oceniam.:)

Gość gość
Dużo, naprawdę. W tym wieku tym bardziej.

Gość gość
już samo to ,że ma dziecko powinno być dyskwalifikacją :o 🖐️

Gość gość
Niezależnie od wieku, każda ilość powyżej 10 uważam, że świadczy o niewłaściwym podejściu do związków, do seksu, do siebie samej. A to 10 to i tak na wyrost. Nie wyobrazam sobie.

Gość gość
Porzadniejszych dziewczyn nie znajdziesz wiec nie wybrzydzaj i zmniejsz wymagania.

Gość gość
Dla mnie dużo. Mam 27 lat i spałam z dwoma facetami.

Gość gość
gość wczoraj Nienormalna? Bo spałam z dwoma? Więc mam dawać d**y na prawo i lewo, żeby być normalna?!

Gość gość
ty jestes 1 i ten sam dorastajacy koniobujca wez bo nudny jestes da zie wyczuc co femat z pipom z dluvoscim to wiadomo ze fy ,jak juz jestes dorosly stac cie,na,burdsl i idz zamocz i nienudz przeca to nudne prawiku:-( i niedryj ryja gupcze tylko jak masz kieszonkowe zaoszczadz i wydaj nudziarzu 1

Gość do  gość
gość dziś , a anal z nimi też uprawiałaś?

Gość gość
do gość dziś Nie.

Gość do gość
przywracasz mi wiare w mlode kobiety :)

Gość gość
Zdaniem co poniektórych, jestem nienormalna!

Gość gość
Jak dla mnie tak, ale ja wieku prawie już 25 lat nadal jestem dziewicą.

Gość gość
trochę duzo ale nieumniejszałabym tej kobiecie gdybym byla facetem,jesli by mi sie podobala to nie patrzyłabym na to.

Gość do gość
a ja bym patrzyl - sam mialem niewiele partnerek