Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dylemat, jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat i jestem dziewicą, nie mam chlopaka ani nigdy nie mialam, bardzo pragne seksu ale chcę je stracić z odpowiednim facetem zeby potem nie zadręczać się przez całe życie, masturbuję się codi9znnie blony nie mam, naprawdę chcialabym prowadzić rozwiązłe życie seksualne być troche jak ta d***** ale ale...z drugiej strony chcę miec faceta dla , którego będę ta porządna i wierną i teraz pojawia się dylemat... zalozmy , że znajdę nieldugo tego chlopaka/mężczyznę i pochodzę z nim 2 miesiące lub 3 (dluzej chyba nie wytrzymam) to on nie będzie mnie szanowal? ufal mi? pomysli, ze latwo mnie zdobyl i przez to mniej doceni? bo dziewictwo na pewno chcę stracic do max kwietnia więc chyba lepiej jak zrobię to z nim mając jakiej plany wobec niego niz jak mam się ****** na boku z innymi a przed nim zgrywac dziewicę i nie isc z nim do lozka przez 2 lata tylko po to zeby mnie docenil tak ?

Gość gość
szkoda , ze nie mialam chlopaka juz w wieku 16lat moglabym przez te kilka lat go dobrze poznac a tak teraz wszystko na szybko

Gość gość
ty naprawde jestes tak glupia czy udajesz ?

Gość gość
Raczej jest glupia. Dziewictwo to sie powinno tracic po slubie!

Gość gość
no moze trochę ejstem ale czuję ze zycia mi ucieka...nie moge robic teog co chccę, mnie kręci sex, kocham go dlaczego amm go nie uprawiac? teraz jestem mlod ai piękna , tewraz jest moj czas, co innego jakbym byla facetem wtedy mogalbym sb anwet do 30 tki czekac, teraz jest najlepszy czas dla mnie

Gość gość
w wieku 20 lat pisać że zycie ci ucieka to ty idź się lepiej je\bnij w lustro w łazience :O

Gość gość
A skąd Ty jesteś ?

Gość NIEDOROZWINIĘTY JESTEM
Ja chcę być Twoim chłopakiem i Cię pukać, Skarbie😘;):classic_cool:

Gość gość
Głupota to pisać takie intymne rzeczy w internecie. Po to dorastasz, aby samą dochodzić do takich decyzji i je podejmować. Dzisiaj sobie wejdziesz na forum i niech decydują za ciebie. Masz 20 lat kobieto. Jakiej chciałabyś rady otrzymać? Tutaj są skrajnie różni ludzie. Każda odpowiedź ma swoje dobre i złe strony. Lepiej wyłącz neta i sama się zastanów.

Gość Niezrównoważony
A ja bym się chciał z Tobą ożenić:)

Gość gość
No widzisz, dziewczyno jakie masz powodzenie:) Możesz niebawem stracić cnotę:D

Gość gość
Dziewico, wsadzić Ci...?

Gość gość
skad jesteś?

Gość gość
Stracic dziewictwo do kwietnia... Zenada :O