Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkanie z byłym po latach

Polecane posty

Gość gość

10 lat temu mój chłopak porzucił mnie dla bogatej dziewczyny. Oczywiście bardzo to przeżyłam. Żal mam do dziś. Wybrał wygodne życie. Wyprowadził się do innej części Polski. Jednak kilka lat temu zaczął budować w rodzinnym mieście dom. Na święta się przeprowadził. Zrobiłam mały wywiad i wiem, że ma dwoje dzieci i żonę niezbyt urodziwą. Po prostu jest gruba i to bardzo, nie nosi makijażu i w ogóle siedzi tylko z dziećmi w domu. Wiem, że jutro spotkamy się w pewnych znajomych. Mam zamiar wyglądać olśniewająco. Będę mieć wszystko to co lubi. Czyli klasyczne szpilki, czarne rajstopy, krótka klasyczna czarna sukienka, rozpuszczone długi włosy, pofalowane, delikatny makijaż, długie czerwone paznokcie. Mam nadzieję, że plan wypali i zobaczę błysk żalu. Czekałam 10 lat.

Gość gość
czarne rajstopy ?

Gość gość
i piórko w rzyci

Gość gość
A może on kocha swoją żonę mimo wszystkich mankamentów które posiada wg ciebie?

Gość gość
Co z tymi rajstopami.. ?

Gość gość
O ty cholero, zrób to!

Gość gość
Nie wiem czy kocha. Nie interesuje mnie to. Chcę mu tylko pokazać, że bez niego również daję sobie radę. Tak ciężko było mi się pozbierać, gdy się dowiedziałam, że wybrał pieniądze teścia:( A tak pięknie do mnie mówił, obiecywał, zarzekał się.

Gość gość
Normalne rajstopy. Czarne. 40 DEN.

Gość gośćwirujacy
Proponuje ponczochy samonosne I jajlepiej tak dobrana dlugosc sukienki, aby byl widoczny wzor nad pasmami nosnymi to dziala, powala, wyobraznia, fermony... Twoj pomysl. bardzo mi sie podoba Po imprezie mozesz tu wkleic swoje fotki, ocenimy

Gość gośćwirujacy
Tak z ciekawosci, w jakim jestescie wieku?

Gość gość
To nie będzie impreza tylko spotkanie u znajomych. On nie wie, że będę. Będzie z żoną. W sumie to miała być niespodzianka zarówno dla mnie jak i dla niego, ale znajoma puściła parę z ust. W sumie to od niej wiem o jego żonie. Widziałam ją już w sklepie. Troszkę się stresuje. Nigdzie na razie nie wychodzę, aby go przypadkiem nie spotkać, bo wtedy cały plan w p**du. Długość sukienki jest w porządku. Nie za krótka ani za długa. Pończoch nie zakładam bo i tak seksu nie będzie.

Gość gość
Trochę lat już mamy. Ale nie mam zamiaru odpuścić. Taka okazja to jedna na milion. Po prostu muszę to zrobić. Wtedy będę czuć satysfakcję za te całe poniżenie. Co ja wtedy przeżyłam. Komuś ufasz bezgranicznie, ktoś cię zapewnia o miłości a potem porzuca. Przez debila ciężko było mi zaangażować się w jakikolwiek związek, bo bałam się odrzucenia. Na szczęście spotkałam w końcu odpowiedniego mężczyznę i jest już w porządku.

Gość gośćwirujacy
Oj, nie bedzie. Swiadomosc, ze moglby byc. Wspolczuja jego zonie, nie bedzie miala spokojnej nocy... Jak gosc sie napali, to i zona nie pogardzi...

Gość gość
Tylko byle facet Cię nie zostawił, jak się zorientuje, że odstawiłaś się dla tamtego.

Gość gośćwirujacy
Czuje tu prowokacje Ale scenarjusz zdarzen, bardzo mi sie podoba Juz ciekaw jestem Twojej relacji z przebiegu spotkania

Gość gość
Scenariusz sorry

Gość gość
Pisz, kochana, pisz koniecznie.

Gość gość
Wszystko to prawda. Mogę wam jutro opisać jaka była reakcja. Sama nie mogę uwierzyć, że nadszedł tai dzień. W życiu bym się nie spodziewała. Oczywiście mam zamiar być dla niego bardzo miła. Tylko żeby nie odżyły dawne uczucia:( Bo wtedy będzie katastrofa. 10 lat.

Gość gość
Jak ma taka babe to sam jest pewnie zapuszczony.

Gość gość
A co jak będzie mial gdzieś to jak wygladasz? Trochę się poniżasz wg mnie. Wszyscy będą wiedzieć że odstawilas się przez niego, a jak on nieglupi to tez się domysli. A jesli się uda to skrzywdzisz nie jego tylko bogu ducha winna kobietę. On ma rodzinę a Ty? Odpuść bo tylko się osmieszysz

Gość gość
Mój mąż wie, że idę na spotkanie ze znajomymi, wie, że będzie tam jeszcze jedno małżeństwo, ale nie wie, że to mój były. Mój mąż nie idzie. Jest 10 lat starszy i źle się czuje w towarzystwie moich znajomych. Tylko mi zawiezie a potem odbierze. Oczywiście mu powiem, że spotkałam byłego. Albo i nie. To zależy od rozwoju sytuacji. Kurde, taka okazja. Już czuję to podniecenie.

Gość gość
:)masz starego grzyba kwestia czasu jak dasz innemu:)

Gość gośćwirujacy
Dokladnie 10 lat? Prezent mu daj na rocznice Swoje stringi, jak je porowna z gaciami malzonki..

Gość gość
Ile masz lat? Pewnie koło 35?

Gość gość
Nie muszę specjalnie się odstawiać. Raczej chodzę tak na codzień do pracy. Więc dla mnie to normalny ubiór. Mąż ani znajomi nic nie będą podejrzewać. Wiadomo, że jakby chodziła ciągle w dresach a tu nagle mini to byłoby podejrzane. Ale w spódnicach i szpilkach chodzę często więc nie powinno być zdziwienia.

Gość gość
Jak baba o zonie/ dziewczynie byłego mowi ze jest brzydka to pewnie jest normalna. Kobieta nie powie o rywalce że jest ładna czy zgrabna :D

Gość gość
Nie masz klasy szczerze mówiąc. A ta twoja koleżanka co chciała wam taką niespodzianke zrobić to ma jej jeszcze mniej. Zachowanie jak głupich nastolatek

Gość gość
Ok, jego żona jest normalna. Wiem, że nigdy nie pracowała. Siedzi z dziećmi w domu. Ma bardzo dużą nadwagę. Jest wysoka. Ale nie maluje się, ubiera się zwyczajnie.

Gość gość
Wiem, że głupie zachowanie, ale muszę to zrobić. Za to wszystkie przepłakane noce.

Gość gośćwirujacy
Dlaczego, to zycie Konfrontacja, skutek swiadomego wyboru Dziewczyna ma prawo, byc mila, oszalamiajaca To nie zemsta. Raczej rachunek, wynik wczesniejszych decyzji. Juz Cie lubie.