Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Brzydze sie gruba kasa, bogactwem ogromnym ktos tak ma?

Polecane posty

Jak widze np takie zycie jak u kardashianow? Brzydzilabym sie takim bogatym zyciem. Glupie i nie wiem z czego to wynika. A sa jeszcze bogatsi ludzie i jeszcze bogatsi. Jak tak zyc? Jak zyc, jak sie jest obrzydliwie bogatym?

Gość gość
a ja się nie brzydzę bo spełniłbym moje marzenie o świętym spokoju i nic nie robieniu

Zycie takie godne ze na wszystko Ci wystarczy okej zalezy kto jak wydaje kase, i zycie takie na bogato okey ale nie az tak, ze jest mega wystawne. Zwariowac mozna by bylo chyba, tak obrzydliwie bogato, ze sukienki za kilkadziesiat tysiecy bizu za zalozmy 100.000 dolarow. Masakra. Jeszcze swiadomosc ze Ty masz hajsu jak lodu a ktos nie moze konca z koncem powiazac..

Gość gość
pełne zazdrości ubranej w pseudofilozofię wypierdy biedoty polaczkowej. gardze polactwem zabiedzonym , brudnym

Nie. Nie gardze bogaczami tylko bogactwem na taka wielka skale, bo dla mnie duze bogactwo to nie dom za milion i auto za 200.000. Duze bogactwo to naszyjnik za 200.000. Mialabym wyrzuty sumienia ze jestem obrzydliwie bogata i ze to na mnie padlo a niektorzy nie maja na chleb, to chyba mi sie wzielo z religii.

Gość gość
ciemnogród polaczkowy religijny. to rozdaj ubogim to co masz i pozbędziesz się pomagając ubogim , problemu bogactwa i wyrzutów sumienia z nim związanych. albo głupia prostytucka Polko zrób loda to Ci przejdą głupoty. strzel se z palca na łechtaczce Ci ulży

A ty kim jestes w takim razie. Piszesz takie rzeczy jestes gorszym ciemnogrodem, do tego chamem i hejterem.

Gość gość
taka kasa to totalne wyzwanie, ful ludzi przy czymś takim dostałoby na łeb, a to co sie dzieje u Kardashianek to raptem lekkie ześwirowanie :)

Gość gość
a Ty pierdoloną za remizą od tylca zakłamaną polską prostytutką

Gość gość
To zawsze będzie ciężki i niesprawiedliwy temat. Napiszę tak-nie mogę nie lubić kogoś za same bogactwo, bo to nie w porządku. Ja nie lubię tylko tych, co się tym chwalą. Normalnie słabo mi, że będę musiała całe życie harować by mieć na jedzenie, a ktoś się chwali samochodem za 2 mln.. I to nie dlatego, bo zapracował, tylko dlatego, bo zawsze był bogaty. Mało to jest 18 latków w sieci którzy chwalą się bogactwem..?

Gość gość
ludzie chwalą się różnymi rzeczami naprawde tak przezywasz,ze jakiś nastolatek chwali sie drogim autem ? bez jaj

Gość gość
A mi to wisi. Maja to sie chwala. Polacy tez w kolko sie wszystkim chwala, wlasnie bardzo wyraznie to widac w sieci. A kazdy chwali sie tym co ma. Jeden drogim autem drugi wycieczka last minute a trzeci dzieckiem bo tylko tyle udalo mu sie osiagnac. Kazdy chce cos pokazac i to robi. Mam ogromny dystans do tego wszystkiego i nigdy nikomu nie zazdroszcze.

Gość gość
A ja sie brzydze przecietnościa i pospolitościa taka do bólu, jak widze tych pospolitych ludzi to mi się rzygać chce. Np teraz ( naszczescie na krotko) wynajmuje pokoj w takim starym bloku jeszcze z czasów komuny, to na tym osiedlu ludzie są raczej biedniejsi niż bogaci, albo wrecz patologia np ida zataczajac sie ze sklepu ... Ale wypowiadam ten pokoj niedlugo :)