Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

wczorajsze robienie loda,niedowartościowanie mojej osoby

Polecane posty

Gość LV

wczoraj tak bardzo dostrzegłam jak bardzo niedowartościowaną laską jestem...niby zgrywam twardą,a jak przyjdzie co do czego...nie chciałam robić wczoraj loda dopieto co zapoznanemu facetowi,generalnie się mu stawiałam,ale gdy już zaczęłam to robić to po jego tekstach typu,że mam talent,jestem świetna i piękna,dlaczego wcześniej mnie nie znalazł,bo byłabym idealną żoną oraz matką dla jego dzieci,a moi byli to debile,że mnie w ogóle z łóżka wypuścili to zaczęłam się rozkręcać i jak zwykle tego żałuję...dlaczego ja tak mam?dlaczego właściwie nic znaczące teksty tak podbudowują mnie na jakiś czas?

Gość gość
Jestem facetem, i fakt w trakcie robienia loda, facet powie Ci wszystko byle by tylko brała głębiej. No i nie dziwię się, że masz potem zjazd, bo te słowa nic nie znaczyły, miały tylko zachęcić laskę, aby facet mógł się spuścić do buzi

Gość LV
dziś masz na pewno całkowitą rację albo i zupełnie,tylko zadziwia mnie to,że co facetowi tego nie zrobię to każdy tak mnie wychwala i stwierdza,że żadna tak dobrze mu nie zrobiła i zapamiętają to do końca życia.po jakimś czasie umocnilam się w przekonaniu,że w czymś w tym życiu jednak jestem dobra...nie wiem na ile to prawda na ile to takie gadanie na takiej zasadzie jak piszesz.ja mam bardzo niską samoocenę i byle co w tym przypadku mnie podbudowuje i to mnie gubi...ja bym tego nie robiła gdyby nie te pochwaly...

Gość gość
pijana bylas?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Kluczbork to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie kluczborskim ma tablice rejestracyjne okl

Gość LV
tak,wypilam sobie wcześniej...zazwyczaj wtedy dochodzi do takich akcji,ja nie chciałam tego w zasadzie,facet nie bardzo mnie pociągał,ale przez te teksty itp.to wyszło jak wyszło.

Gość gość
to jakas bajka pewnie,

Gość gość
No taklo, bo transy robią to albo oralnie albo analnie.

Gość gość
LV to ten skunks przebieraniec Kukawski z Wrocławia, co robi laski klientom na dworcu.

Gość gość
Szkoda że się nie udławiłeś tym lodem, nie wiem zresztą czy można, bo nigdy nie robiłam :D:p

Gość LV
serio mam problem psychologiczny bardziej,chodziłam na terapię to terapeucie takie rzeczy obgadywałam...chciałam się tylko dowiedzieć jak się oprzeć tego typu zachetom do takich rzeczy,skoro moja ocena jest tak zanizona,że takie coś mi ją podwyższa.

Gość gość
taka dziewczyna to skarb, jak cię poznać?

Gość gość
to jak który przyobieca Ci , że się z Tobą ożeni to go z jajcamy wciągniesz wessiesz

Gość LV
Sanitas prawdziwa,dlaczego uważasz że nic mi nie pomoże? niestety dla bycia dla kogoś kimś wartościowym choćby w takiej postaci i przez chwilę to robię to,czuję się komuś potrzebna wtedy i ważna.i te teksty...a chciałabym umieć temu nie ulegać.

Gość gość
Lv ile lat skąd jesteś?

Gość LV
26,centralna Polska.

Gość gość
Szkoda mi cb, chcialbym cie przytulić. U mnie to się sprowadza do próby pomagania Na kafe. Trochę cie rozumiem. Potrzeba akceptacji, bycia pochwalonym, potrzebnym jest bardzo silna. Chciałbym coś Dla cb zrobić.

Gość gość
skopać doopsko, to może jej się w bani poukłada po kolei, chcociaż szanse są marne.

Gość gość
Ta jasne dowal jej.

Gość gość
Jemu, bo to facet.