Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka93

Muzułmanin czy Polak

Polecane posty

Gość gość
Jestem z pokolenia 50+ i mężowi pod nos nie podstawiam, razem pracujemy i zajmujemy się domem. Nie było łatwo ale udało się z maminsynka zrobić partnera. Małżeństwo z muzułmaninem, to najgorszy wybór, bo jest to fałszywa religia propagująca zabijanie, złe traktowanie kobiet i nie ma znaczenia, że ktoś urodził się w Belgii. Belgia jest wylęgarnią terroryzmu i schronieniem dla terrorystów.

Gość Calineczka93
On nie jest terrorystą i gdybym nie miała dylematu kogo wybrać to pewnie miałabym plany spędzić wakacje pracując w Belgii. Może to nie jest zły pomysł, to nie ślub ani zaręczyny a mogłabym go sprawdzić

Gość gość
Osobiście uważam, że islam to szkodliwa ideologia religijna, którą wyznają półgłówki, no ale to moja opinia... :P

Gość gość
Ehh polecam przyjrzec sie troche koranowi, a potem pisac ze on taki nie jest.Jesli deklaaruje sie jako muzumlanin praktykujacy, chodzacy do meczetu to niestety podziela poglady tych co sie wysadzili w paryzu.Moze zaprzeczac, sam allah dall im nawet takie prawo, ze moga klamac o ile to sluzy ochronie islamu.

Gość Calineczka93
Puszczam od jakiegoś czasu bardzo śmierdzące bąki. Wali tak, że sama nie mogę wytrzymać. Normalnie smród mi leci z d**y nie do zniesienia. Coś na pograniczu zgniłych jaj i kiszonej kapusty. Jak myślicie, jaka to przyczyna? Czy to normalne? Odżywiam się zupełnie normalnie; kurczak, sałatki, kasza, czasami jakieś zupy. Doradźcie dziewczyny, bo boje się, że kiedyś zasnę i się nie obudzę od tego smrodu!!!

Gość gość
Wyczuwam naiwnosc w Tobie autorko,ze sie wogole zastanawiasz to juz mnie przeraza.jest sporo madrych wypowiedzi tu.dobrze ze sa jeszcze ludzie myslacy i majacy jakias wyobraznie.

Gość Calineczka93
To nie jest naiwność. Każdy Polak krytykuje związki z obcokrajowcami, czy to Hiszpan, Francuz czy Ukrainiec zawsze jest źle.

Gość Calineczka93
a na tym forum to tylko katolickie hamstwo siedzi :(

Gość Calineczka93
Żadne chamstwo. Ludzie którzy chcą pomóc, ale też i niedorozwinięci ludzie których bawi kiedy się podpiszą czyimś nickiem i napiszą bzdury.

Gość Calineczka93
i właśnie czytając wasze wypociny chce mi sie pierdzieć :(

Gość Calineczka93
Pytanie: Czy muzułmanin ma zabronione czytanie Biblii ? czy jest to jakiś grzech ?

Gość gość
wybierz islamiste z ISIS

Gość proszę mnie wysadzić
Jak będziecie jechać autem gdzieś, powiedz, żeby cię wysadził tu i tu. Ciekawe, co zrobi :D:D:D

Gość Calineczka93
Prawdopodobnie zatrzyma się gdzieś i zapyta po co chcę wysiąść gdyż rozmawiamy po angielsku ciemna maso ;)

Gość Calineczka93
Ups zesrałam się. Myślicie, że mój muzułmanin lubi takie klimaty?

Gość gość
to zdejmij z głowy burkę i podetrzyj nią pupę calinko :D

Gość Calineczka93
lalalalla

Gość gość
Calineczko teraz może jesteś zauroczona nie myslisz rozsądnie.Zrób mu test kochana a zobaczysz jaki kłamca. Na fb podszyj się pod jakąś śliczną dziewczynę np.a zobaczysz jaki będzie Ci wierny. Ja o mały włos zostawiłabym narzeczonego z powodu jednego muslima.Dziękuję Bogu ,że tego nie zrobiłam a narzeczony wybaczył. Nie badz głupia, to religia nie dla nas,wybierz Boga. Powodzenia

Gość gość
Nie znam Muzułmanina który mowi prawde

Gość Calineczka93
Pomyślę nad tym testem ale jestem pewna że odmówi i od razu mi o tym powie więc nie wiem czy jest sens

Gość Calineczka93
Moja burka jest brudna :(

Gość gość
Masz teraz dylemat nie wiesz co zrobić ,doradzę byś pomodliła się o to ażeby Bog Ci pomógł i się tym zajął. Niczeho sama nie przyspieszaj. Zobaczysz będzie dobrze

Gość Calineczka93
Dziękuję bardzo :*

Gość Calinecz
Myślicie że ten 'Belg" jak urodzę córke to karze ją obrzezać rytualnie ? Bo synkowi to na pewno bedzie trzeba tak zrobić ...

Gość gośćBoCieUkrzyzujemy
Calineczko nie rob tego! Zupelnie bezinteresownie,obcy ludzie z forum pomagaja Ci chca Twego dobra jako naszejj rodaczce! Poczytaj jak wielki krol Sobieski przegnal ta zaraze. Europa splywa krwia dla poprawnosci politycznej! Zobacz jak nam Polsce chca wcisnac tych potencjalnych terrorystow! Nawet za 3 pokolenia moze obudzic sie w nich brutalny plan. Narod Cie wysluchal i wypowiedzial sie a teraz mimo Twych falszywych sygnalow o milosci do "el-ar-szababiego" prosze,zaufaj nam i przepedz jak najszybciej zlo ze spoznionym zaplonem! Jezeli Cie skusi ten zrobaczaly owoc to proponuje bys juz dzis sie chlostala i kajdany zycia zalozyla sobie! W normalnym TV Ci nie pokaza tych scen co na YT! Prosze,zostan z narodem siostro!

Gość Calineczka93
Ok.. Dzięki wielkie, tylko to nie jest takie proste

Gość gość
To jest proste,ja bym skończyła to jak najszybciej.zapomnisz.Pomyśl o Twoich dzieciach,on może teraz toleruje naszą religię i pewnie mowi Ci bez znaczenia jakiej wiary jesteś ale uwierz będzie chciał przekabacic. Potem dzieci Ci odbierze jesli będziesz chciala w ucieczce do kraju wrócić gdy juz pokaze swoje prawdziwe oblicze.Taką chcesz mieć przyszlość? Jestes niezalezna wykształcona znajdz nie zrób głupoty.

Gość gość
Ktoś tu zyczliwy o teście pisał.Sprawdzałaś?

Gość gość
Ja nie strzelam z tą przyszłością,wiem co pisze.