Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka93

Muzułmanin czy Polak

Polecane posty

Gość Calineczka93
Nie sprawdzałam jeszcze ...

Gość Calineczka93
Nie wiem czy jest sens to sprawdzać poza tym nie wiem co wymyślić bo on jest tak inteligentny, że od razu się skapnie że to ja

Gość gość
oni mogą miec po kilka zon,wiem co mowie, moj wujek lata do roznych krajow i pracuje z takimi. wiec będziesz 10 żoną a potem cię sprzeda do agencji towarzyskiej abyś zarabiala kase dla niego jakoo...........

Gość gość
10000 płacą za mlodą dziewczyne

Gość Calineczka93
on nie ma żony

Gość gość
Ale może mieć oprócz ciebie. Taka mądra niby a jak głupia chcesz zostawić ojczysty kraj dla jakiegoś Muslima co nie wiadomo kim jest.tak wogole to ile sie znacie? Raz go odwiedzilasa? Na dlugo? Moze tylko skype gdzie jest uroczy szarmancki. A mamusia wiadomo ze zadowolona wiadomo.

Gość gośćSTOPcalineczka93
Dla mnie samo istnienie takiego zwiazku jest takie jakies nieczyste. Czulabym sie taka brudna jakos jakby doszlo do seksu,cos jak po gwa/lcie. Calineczko radzilabym nie robic tego.

Gość gość
Chociażby wyslij mu zaproszenie od jakiejs laski,zobaczysz jaki zakochany ze od razu jej odpisze.

obojetnie gdzie ciapaty sie urodzi ze swojej religii,kultury ..nigdy sie nie oswobodzi

Gość gość
7:12 co racja to racja. Mieszkalem dosc dlugo na zachodzie i mialem stycznosc posrednia z tym typem czlowieka. Jezeli tak kobiety w Polsce bronia sie przed jakims przedmiotowym traktowaniem siebie przez swoich mezow,partnerow czy kolegow a z drugiej strony jak najbardziej odpowiada im lub chca budowac zwiazek z muzulmaninem to same sobie zaprzeczaja i za nic maja swa dume i honor a nie mowiac o jakis wartosciach. Muzulmanin dopiero cie uprzedmiotowi! Dupka bedzie trzeszczec i sluzyc mu bedziesz jak pies Panu! Ich raczej nieda sie ucywilizowac do takiego stopnia jakiego jest europejczyk. Sa moze wyjatki ale to sa takie wyjatki gdzie calkiem sie wyrzekli swej wiary,kultury,tradycji,swiatopogladu. To ze urodzil sie w Belgi nic nie znaczy! Zgodzilbym sie jesli jego przodkowie by przybyli z 200lat temu,wyrzekli by sie wszystkiego co muzulmanskie to wtedy po tylu pokoleniach on niewiedzialby nawet,ze nim jest i mozg inaczej by mu pracowal. Zostaw go kobieto nim cie zterroryzuje i cale twoje zycie. Na co ci zwiazek z potencjalnym terrorysta. Jak wyjdziesz za niego to wspolczuje.

Gość Calineczka93
Nie znamy się długo, spędziliśmy ze sobą 3 miesiące spędzając ze sobą całe dnie no i potem odwiedziłam go w Belgii

Gość gość
moj sasiad urodzil sie w polsce i "uprzedmiatawia" swoja Zone i dzieci..caly caly czas...wyja na caly blok. muzulmanin moze miec 4 zony, ale ...musza sie na to pozostale zgodzic, musi wszystkie jednakowo traktowac i utrzymac....a na to moze sobie Jakis szejk z dubaju pozwolic..

Gość gość
a na transparencie przy ślubie kościelnym będzie napisane: ❤️ CALINECZKA + MUŁEK = WIELKA MIŁOŚĆ [serce} x buhahaha :D;P

Gość Calineczka93
Myślę, że jakoś go sprawdzę tylko nie wiem jeszcze jak. Osoba tak inteligentna na byle co się nie nabierze. Tym bardziej kiedy zaczęłabym do niego po angielsku pisać z fb kiedy on mieszka w Belgii i nie ma z tym teraz nic wspólnego

Gość gość
Oj glupiaś ty głupia. Będziesz płakać dziewczyno... Egzotyki ci się zachciało. Będziesz płakać

Gość gość
gość dziś moj sasiad urodzil sie w polsce i "uprzedmiatawia" swoja Zone i dzieci..caly caly czas...wyja na caly blok. muzulmanin moze miec 4 zony, ale ...musza sie na to pozostale zgodzic, musi wszystkie jednakowo traktowac i utrzymac....a na to moze sobie Jakis szejk z dubaju pozwolic.. X Ale niewolnic może mieć na pęczki kretynko

Gość Calineczka93
No właśnie przecież żeby mieć więcej żon to facet musi dostać pozwolenie od swojej obecnej żony. Zresztą tego się już w ogóle nie praktykuje.