Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ehh, dlaczego faceci tak lubią od tyłu?

Polecane posty

Gość gość

I szarpać za włosy, klepać mocno w tyłek, łapać za kark, podduszać :/ czy my jakieś rzeczy jesteśmy? Oczywiście są takie co lubią i ok, rozumiem ale nie wszystkie.

Gość gość
Ja uwielbiam, jestem kobietą

Gość gość gość gość
Ja też uwielbiam od tyłu, ostro i szybko, ale bez szarpania i duszenia...jestem kobietą

Gość gość
Bo widok wypiętego tyłeczka jest nieziemsko piękny i dlatego lubimy tę pozycję, ale z tym podduszaniem to lekka przesada.

Gość poruszenie_W_bokserkach
To właśnie kobiety tak lubią :classic_cool:

Gość gość
Ja lubię dwie rzeczy,******* od tyłu i palić a dlatego od tyły bo wtedy można palić.

Gość gość
Bo większość kobiet lubi być w łóżku traktowana jak kur... uwielbiają jak facet bierze je mocno i szybko, wpycha penisa do gardła, itd. Gdyby kobiety tego nie lubiły, to faceci by sobie na to nie pozwalali.

Gość gość
Ja taką pozycję uwielbiam ! Następny powód to jest widok pięknie wypiętej pupy i szeroko rozłożonych bioder, a poza tym mój drążek jest dość spory, a w tej pozycji może bez bólu wchodzić do końca.

Gość gość
To ja Cię zaskoczę. Najbardziej lubię klasyczną misjonarską, bo lubię kontakt wzrokowy i być na kobiecie (uczucie dominacji). Wiele kobiet, z którymi byłem same odwracały się do mnie tyłem, ocierały pupę i przejmując inicjatywę, mówiły, żebym wszedł od tyłu. Z tego co wiem, od tyłu jest lepsza stymulacja dla kobiety i łatwiej o orgazm kobiecie...

Gość gość
Lubią od tyłu wtedy gdy dupa jest ładniejsza od gęby.