Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa jest okropna!!!

Polecane posty

Gość gość

Mamy dwoje dzieci 3 i 4 lata. Ja pracuje do 16, pozniej jeszcze ide czesto na fitness, zakupy, zalatwiam rozne sprawy. Maz pracuje do pozna, czasem nocne dyzury jeszcze. Tesciowa odbiera dzieci z przedszkola ok. 15, (nie pracuje) i siedzi z nimi do mojego powrotu. Pilnuje ich, ale nic poza tym!! Obiad ok, ja przygotowuje wieczorem, ona tylko dokancza, o to sie nie czepiam. Ale przychodze do domu a tam balagan!! Jejku ma klucze, moglaby przyjsc wczesniej posprzatac troche, ja wracam ok. 18 i zastaje syf. Zabawki porozwalane, naczynia po sniadaniu w zlewie, nawet do zmywarki nie wlozy! Co ona robi przez te 3 godz.?? Serio, nie chce sie klocic, ale widzi chyba, ze ja pracuje, mam duzo spraw, a ona nawet nie sprzatnie! Wstyd, baba nic nie robi przez ten czas, co siedzi w moim domu!!! Jak mam jej to powiedziec, zeby sie nie obrazila???

Gość gość
Kluczbork to miasto w województwie opolskim w powiecie kluczborskim ma tablice rejestracyjne okl i 25 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Namysłów to miasto w powiecie namysłowskim na Opolszczyźnie

Gość gość
Ciesz się, że teściowa w ogóle ci pomaga a to, że pracujesz nie jest żadną wymówką. Wszyscy pracujemy i mamy małe dzieci.

Gość gość
to najmij sobie służącą do sprzątania :-O teściowa przychodzi zająć się dziećmi,reszta należy do ciebie ! i ciesz się że w ogóle przychodzi ! bo to tylko jej dobra wola a nie obowiązek a jak ci źle to się zwolnij i sama zajmij się dziećmi i domem niewdzięcznico jedna !

Gość gość
Na Twoim miejscu zrobiłabym tak : Mąz i Ty podziękujecie teściowej za opiekę/pilnowanie wnucząt.Pochwalcie ją,powiedzcie,ze jesteście zadowoleni a na samym końcu zapytajcie,(poproscie) teściową czy może np, w tym dniu ( podaj datę) coś tam jeszcze zrobić w mieszkaniu Takie podziękowanie,chwalenie i poproszenie naprawde działa Teściowa poczuje się doceniona i na pewno chętnie pomoże a jeszcze pochwli się jakie ma dobre dzieci