Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa jest okropna!!!

Polecane posty

Gość gość

Mamy dwoje dzieci 3 i 4 lata. Ja pracuje do 16, pozniej jeszcze ide czesto na fitness, zakupy, zalatwiam rozne sprawy. Maz pracuje do pozna, czasem nocne dyzury jeszcze. Tesciowa odbiera dzieci z przedszkola ok. 15, (nie pracuje) i siedzi z nimi do mojego powrotu. Pilnuje ich, ale nic poza tym!! Obiad ok, ja przygotowuje wieczorem, ona tylko dokancza, o to sie nie czepiam. Ale przychodze do domu a tam balagan!! Jejku ma klucze, moglaby przyjsc wczesniej posprzatac troche, ja wracam ok. 18 i zastaje syf. Zabawki porozwalane, naczynia po sniadaniu w zlewie, nawet do zmywarki nie wlozy! Co ona robi przez te 3 godz.?? Serio, nie chce sie klocic, ale widzi chyba, ze ja pracuje, mam duzo spraw, a ona nawet nie sprzatnie! Wstyd, baba nic nie robi przez ten czas, co siedzi w moim domu!!! Jak mam jej to powiedziec, zeby sie nie obrazila???

Gość gość
jesteś masakryczna

Gość gość
Nie no nie ma obowiazku sprzatac, co ty...

Gość gość
To żart chyba. Ciesz się, że masz teściową do pomocy. może zorganizuj wszystko sama, a potem narzekaj. Teściowa to nie pani do sprzątania, twojego bałaganu sprzątać nie ma obowiązku!

Gość gość
To nie idź na fitness albo se sprzątaj brudne talerze zaraz po jedzeniu. Bez przesady

Gość gość
Jestes pewnie przemeczona ale nie mozesz wyzywac sie na tesciowce. I tak ze ci pomaga...

Gość gość
jak od razu zaznaczyła że teściowa nie pracuje

Gość gość
Matka dwójki dzieci, pracująca, chodząca na fitness a takie prowokejszyn ma czas zakładać po północy ? A to tak. Zapomniałam przecież ty sie nie przemęczasz zbytnio przy tych dzieciach tyle co je spać położysz

Gość gość
gość 2015.12.27 wiem że to prowo ale i w zyciu takie historie bywają.Taka tesciowa to powinna temu niechlujowi synowej pokazać gdzie raki zimują,ja bym jej dała fitness w domu przy mopie,kocmołuch wstrętny.

Gość gość
"gość wczoraj Matka dwójki dzieci, pracująca, chodząca na fitness a takie prowokejszyn ma czas zakładać po północy ? A to tak. Zapomniałam przecież ty sie nie przemęczasz zbytnio przy tych dzieciach tyle co je spać położysz" żadna matka tylko gimbaza ma ferie

Gość gość
Kafeteria zabija chęć do życia, ze względu na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im więcej się tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe życie nam się wydaje.