Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż pod choinkę dał mi zestaw kosmetyków...jestem niezadowolona

Polecane posty

Gość gość

zestaw kosmetyków garniera, ja takich nie uzywam, mogl mnie zapytac albo podejrzec czego uzywam a nie brac byle co, na dodatek dowiedzialam sie ze byl na zakupach z matką i nie wiem czy to on wziąl dla mnie czy teściowa :O

Gość gość
Wiesz,ja slyszalam o takich prezentach jak obrotowy mop :o czy zestaw kieliszków ,więc zle nie bylo :p

Gość gość
ja tez bylabym niezadowolona z Garniera. Moglas mu dac jakis znak co chcesz, ja tak robie. Przsylam mu linka na mailu co lubie

Gość gość
moze gdybys rozmawiala ze swoim mezem a nie z banda obych ludzi na forum to twoje malzenstwo byloby w miare choc udane?

Gość gość
a mój mąż dal mi złoty łancuszek z serduszkiem ?czy to wg was dobry prezent na wigilie???

Gość gość
cież sie że wgl coś odstałaś bo co najwyżej to mogłaś dostac ale kopa w d**e

Gość gość
Nie rozumiem niektórych ludzi :( teraz takie świetne prezenty można sobie dawać, doświadczać życia, nowe emocje... tylko trzeba chcieć i trochę sie postarać :) ewentualnie gotowca zamówić z wyjatkowyprezent.pl albo innej podobnej strony z niebanalnymi prezentami

Gość gość
Wiesz co ja nawet nie plula bym sie o ten prezent tylko o to, ze z matka poszedl. Moj tez mi raz psikusa zrobil, matka wcisla mu kolczyki ktorych sama nie nosi dla mnie na urodzina chlop jak to chlop-c****ja sie zna na bizuterii.... A Ona dala mi wisiorek do kompletu... Myslalam, ze padne!!!!

Gość gość
Nie mam nic do teściowej, ale prezentu to nigdy nie umiała mi wybrać. Jednak można z tym żyć, a przejmować się nie ma sensu.

Ja dziewczynie kupiłem zestaw z Nivei - bez zbędnych udziwnień - popularny i dobry. A teraz kupię miniaturkę Dolce&Gabbany "Light&Blue" nie dlatego że ona lubi - bo nie wiem czy lubi choć powinna polubić bo to zapach boski - ale dlatego że ja lubię ten zapach.

Gość gość
Nie dałam i nie dostałam prezentu od męża. On jest moim prezentem i nie potrzebuję nic nie wartych zbędnych śmieci w domu.

Porozmawiaj z mężem i może przy kolejnej okazji - np. Waszej rocznicy ślubu zróbcie sobie wspólny prezent, gdzie i Ty i on będziecie zadowoleni. Super pomysłem jest Wasze aktualne zdjęcie jakieś spontaniczne. Zerknij tutaj http://www.cotofoto.pl/fotoobrazy - możecie razem przysiąść i w kreatorze stworzyć wspólnie Wasz obraz - fajna zabawa i super prezent będzie.

Gość gość
Nie rozumiem, czemu to taki problem dla ciebie, ze poszedl z matka, czyzbys miala jakies problemy z tesciowa? Tez bym sie nie cieszyla z takiego prezentu, bo uzywam tylko naturalnych kosmetykow, ale o tym moj maz dobrze wie i jak cos mi kupuje, to w moim stylu. Ale to tylko prezent, oswiec meza odnosnie tego, jakich kosmetykow uzywasz, a ten, co dostalas oddaj komus, na pewno kogos znajdziesz.