Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to się uda? :D

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat ze względu że często się nudzę piszę na czatach :D ostatnio poznałam niesamowitego mężczyznę. Jest miły, elegancki, uprzejmy i strasznie się o mnie troszczy jak u niego jestem. Piszę z nim już 2 miesiące i chyba się w nim zakochałan ale minusem jest to że mam 16 lat a on 30 :( strasznie go kocham i czuję się przy nim bezpiecznie i w ogóle a to mi się przeważnie nie zdarza bo boję się mężczyzn :( mój poprzedni chłopak nie miał do mnie szacunku (robił mi krzywdę) i przez niego boję się mężczyzn ale go nie :) czuję się przy nim kochana, bezpieczna itd. :) strasznie go kocham ale nie wiem czy ten związek wypali :( dodam jeszcze że byłam już u niego 4 razy i strasznie miło mi się z nim spędzało czas :D

Gość gość
30 lat to jeszcze młody chłopak. Ma jeszcze fiu bździu w głowie. Faceci dojrzewają koło 40 - tki ! Zastanów się dwa razy, zanim się z nim zwiążesz !

Gość gość
Czemu mam uważać? (przepraszam, lubię bardzo Sprecyzowane i uzasadnione odp) :) naprwno mi nie zrobi krzywdy, jak raz u niego spałam bo uciekł mi pociąg chciałam spać z nim i nie zrobił mi krzywdy ani nie dotykał w ten zły sposób :D spał po prostu obok mnie tylko był lekki przypał bo sądziłam że śpi, przesunęłam się do niego, przytuliłam i powiedziałam "kocham Cię " a on mnie przytulił i powiedział że mnie też :D było to miłe ale czułam się głupio bo myślałam że śpi. Ale nie zrobił mi żadnej krzywdy :)