Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu właściwie chodzi ???

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy temu poznałam faceta nie powiem wpadł mi w oko od tego czasu parę razy się spotkaliśmy i będziemy się spotykać bo łączą nas relacje służbowe. Nie ukrywam on mi się podoba w każdym calu. Teraz niedawno jakieś 2 tygodnie temu do mnie napisał na fb i tak stopniowo zaczął pisać coraz częściej teraz już prawie codziennie. Jest miły prawi mi komplementy ale nie proponuje randki. Niedługo pewnie się gdzieś spotkamy ale to są sprawy zawodowe. Kurcze facet jest nieziemski ale kompletnie nie wiem jak odczytywać jego zachowanie? ??

Gość gość
Gawedziara to raczej o mnie. A on, no cóż? ? Te rozmowy, ten blask w jego oczach na mój widok. Może nie chce robić gwałtownych ruchów?

Gość gość
Zaproś go na spotkanie poza pracą i zobacz jak zareaguje. Wyjdź z inicjatywą.

Gość gość
Myślę, że wychodzenie z inicjatywą nie da dobrego rezultatu. Póki co jestem bardzo miła ale staram się nie narzucać to on inicjuje te nasze kontakty. On jest wychowywany wg tzw starej szkoły to dżentelmen wiec kwestię ewentualnej randki pozostawiam jemu.

Gość gość
Jest ostrożny i dopieri Cię poznaje.Może...mu pozwól?

Gość gość
Tez coś czuje, ze on nie chce narzucać mi tempa. Może jednak się zauroczyl ale nie chce za szybko się wypalic? Ktoś mi kiedyś powiedział, że jak się coś za szybko zaczyna to może się za szybko skończyć. Nie wiem ci mam myśleć jestem w kropce :-( i chyba coś do niego czuję i jest to silniejsze ode mnie.

Gość gość
Hej, jesteśmy po nocnych pogaduchach :-) zależy mu na spotkaniu, aż mu nóżki tupią. Ja też się cieszę jak dziecko :-) A teraz coś z cyklu zabobony. Od kiedy go poznałam co jakiś czas mam ciepłe lewe ucho. Dziwne uczucie. Kiedys mawiano, że oznacza to, że ktoś o nas intensywnie myśli. Co o tym myślicie?

Gość gość
idź spać kaleko na rencie:D🖐️

Hm... po prostu jak ci bedzie prawic komplementu to mu napisz ze bardzo ci to schlebia ale czujesz sie troche nie swojo poniewaz razem pracujecie. Zapytaj dlaczego ostatnimi czasy tak czesto cie komplementuje, bo nie wiesz jak odczytywac jego intencje - i ze raźniej bys sie czuła gdyby rozwiał twoje watpliwosci. Po prostu...