Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość elka112233

Problem z lekarzem

Polecane posty

Gość elka112233

Chodziłam do mojego gina przez 14 lat prywatnie. Po cytologii zrobionej ok miesiąca temu bardzo się denerwowałam bo ostatnio miałam zły wynik ,zadzwoniłam więc i poprosiłam doktora czy mógłby zapytać czy w klinice do której wysłał próbkę jest już wynik (oficjalnie miał być po 16 dniach ,ale koleżanka lecząca się u innego lekarza mówiła że jej ginekolog dzwoni i po 5 dniach wynik już jest) ,lekarz powiedział że nigdzie dzwonił nie będzie i że sobie poczekam ,mam dzwonić 18 .12 o 14. Jakoś dotrwałam i dzwonię tego 18 ,odebrała jego rejestratorka i mówi mi że chyba jestem głucha ,wynik ma być dopiero w poniedziałek o 14 i następnym razem żebym słuchała co się do mnie mówi, po czym odłożyła słuchawkę.Mocno wkurzona osobiście poszłam po odbiór wyniku w poniedziałek (21.12) a tu niespodzianka gabinet nieczynny , wisi karta że czynne po świętach. Więc znów dzwonię do lekarza , lekarz mówi że wynik ok , po odbiór przyjść po świętach. Dziś poszłam i rejestratorka nie wpuszczając mnie do środka zaczęła na mnie wrzeszczeć że kto to widział tak wydzwaniać do doktora i przeszkadzać mu w pracy i że od dziś nie jestem już jego pacjentką. No i jestem w kropce i nie wiem co zrobić, czy iść do lekarza i wyjaśniać sytuację , czy olać to i szukać nowego. Czy lekarz w prywatnym gabinecie może sobie robić to co się mu podoba ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować