Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawil mnie bo bylam gruba...

Polecane posty

Gość gość

moj chlopak zostawil mnie bo bylam dla niego za gruba. obrazal mnie, wyzywal, bylo mi przykro ale coz. nie moglam nic zrobic. bylam chora, mialam problemy. teraz pokonalam chorobe, schudlam 40 kg. mam super figure a on skamle zebym do niego wrocila. wypisuje mi ze mnie kocha i chce wrocic. widuje mnie czasem w miesie, gapi sie na mnie, widzi ze mam powodzenie. ale ja nie wroce juz do niego.

Gość gość
I słusznie.

Gość gość
I dobrze zrobisz , poznałaś jego prawdziwe oblicze, tylko nie ulegaj i nie wiesz mu , obrażał cię za tusze , obrażałby również za wiele innych rzeczy, nie bądź głupia.

Gość gość
Nie wracaj do niego, absolutnie.

Gość gość
A w tej bajce były smoki ? :D

Gratuluję takiego efektu, mam tyle samo do zrzucenia trzymaj kciuki:) a na niego nie zwracaj uwagi, nie warto....

Gość gość
Aaa obrazal. Ja zrozumialam obracał :)

Gość gość
Wypierda/laj wieprzu

Gość gość
Turbova trzymam kciuki :) 16:35 tak, ja nim bylam zanim schudlam.. ;/ i iwecie co? kocha sie za chrakter a nie za wyglad. ale skoro on tego nie pojmowal to niech teraz sie buja. nie wroce, nie ma opcji. juz sie z niego wyleczylam :)

Gość gość
E tam i tak masz pewnie rozstępy ...

Gość gość
16.41 niewielkie i praktycznie nie widac ;)

Gość gość
Ja tam mu się nie dziwie nie dbałaś pewnie o siebie(zawsze się zwala na chorobę). Poza tym wiem na swoim przykładzie ,że każdy zwraca uwagę na wygląd przykład ; kiedyś miałem równo 170 cm wzrostu i zerowe powodzenie od 2 lat ćwiczę na drążku i rozciągnąłem sie o 3 cm do tego nosze wysokie buty + 5 cm. Nie powiem ,że jestem jakimś kasanową ale przynajmniej byłem w 2 związkach.

Gość gość
A ja się założe, że jesteś dalej gruba. I nie słodź sama sobie.

Gość gość
To prowo...dzieciaku wiesz ile to jest 40 kilo sadla? Ile niby czasu zajelo Ci zrzucenie tego balastu? Piszesz o tym Jakbys pozbyla sie kataru ,ciekawe ile czasu byliscie razem i ile uplynelo od momenmtu gdy bylas pulpetem a zostalas lachonem...hm..a co z Twoja skora?

Gość gość
bylismy razem dwa lata, potem zachorowalam i zaczelam tyc. przytylam na 102 kg. metamorfoza zajela 17 miesiecy ale bylo warto. mam niewielkie rozstepy ale nie sa bardzo widoczne. skora moze nie jest idealna, troche sie rozciagnela na brzuchu ale cwicze ciagle, stosuje kosmetyki i jest coraz lepiej. facet kontaktowal sie ze mna po rozstaniu okolo pol roku, pisal jak mu sie przypomnialo, dzwonil, czesto po pijaku po to aby wyzwac. potem nie mielismy kontaktu. wyszlo tak ze spotkalam jego bliskiego kolege z ktorym mialam zreszta sporadyczny kontakt w sieci. nie poznal mnie w pierwszej chwili. to on podal dalej info i doszlo ono do mojego bylego. ponoc widywal mnie wczesniej, przeszlo mu przez mysl ze skads mnie zna ale nie pomyslal ze to moge byc ja. potem zaczal pisac, popytal znajomych i juz wie.

Gość gość
Prawda to czy nie to takim kolesiem nie warto zawracac sobie glowy...i waga nie ma tu nic do rzeczy. Ciekawe co by bylo gdyby choroba wrocila lub przytylabys po dziecku lub w inny sposob stracila urode? Uroda jest "wazna" na pierwszym etapie zwiazku...po dwoch trzech latach czesto mija etap zakochania ,zauroczenia i wtedy naprawde okazuje z kim sie zwiazalismy...niech Cie zobaczy chora,bez makijazu,pijana i belkoczaca glupoty,niech przezyje z Toba trudne chwile, wtedy mozna powiedziec ze to cos waznego a nie przelotnego.

Gość gość
17:18 jestem tego samego zdania.. / autorka