Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kogo wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się z jednym chłopakiem i po kilku randkach zaproponował stały związek. W tym samym czasie pisałam niezobowiązujące wiadomości z innym i on też chce się spotkać. Chcę go poznać. Z drugiej strony nie mam pojęcia czego oczekuję od życia. Pilnie się uczę i do tej pory nie cierpiałam na takie zainteresowanie ze strony facetów, a teraz dwóch chce się spotykać. Ten drugi pytał czy mam kogoś. Nie wiem co robić - czuję się rozbita. Mam 23 lata

Gość gość
obydwoje są spokojni… wykształceni.. w moim typie. Nie chcę ranić żadnego z nich. :( wiem, że tak naprawdę nikt mi tu nie doradzi, ale musiałam się wygadać...

Gość gość
Rzuć moneta

Gość chyba znam odpowiedź
co w życiu się liczy? Pozycja i spokój czy zrozumienie i braterstwo dusz?

Gość gośćmdjgpt
masz prawo poznać obu,przyjrzyj się im,nie musisz nawet jednemu mówić o drugim dopóki nie wejdziecie w głębszą relację,potem sama zdecydujesz który jest Tobie bliższy,najważniejsze jest uczucie ,kasę zawsze można zdobyć

Gość jak to jest  no jak
słuchajcie, czy można być tak zdesperowanym żeby nie dostrzegać, że nie ma się o czym rozmawiać z drugą osobą i że ona/on nas pociąga tylko z braku lepszej alternatywy, a w momencie gdy na horyzoncie pojawia się ktoś ciekawszy z łatwością przychodzi porzucenie tej pierwszej osoby? Takie ratowanie się przed poczuciem osamotnienia?