Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rządy PIS

Polecane posty

Gość gość

i co, zadowoleni jesteście z rządów pis? jest cudownie. wierzę, że w ciągu najbliższych miesięcy z zagranicy wróci większość Polaków, bo jest tak bajecznie. do tego wszystko to, co się dzieje w naszej polityce jest klarowne i jasne. Polacy nareszcie, po wielu latach rządów obłudników i siewców niezgody, zaczynają się zgadzać w kluczowych dla kraju sprawach. mało tego- Polska zyskuje poparcie europejskich sąsiadów, nareszcie zaczynamy się liczyć na światowej arenie gospodarczej. a nasi przedstawiciele? Pan Prezydent Duda? wspaniały prezydent! najbardziej podoba mi się jego niezależność, której nie można przyznać poprzednikowi. do tego jest inteligentny i godnie promuje naszą ojczyznę. A Pani Premier Szydło? och! to mi się podoba, istna żelazna dama, potrafi postawić na swoim, jest silna i zdecydowana! nastał nowy czas, jestem pełen optymizmu... a teraz bardziej serio- dzieje się to o czym nawet nigdy nie marzyłem, prezes kopie grób dla siebie i całego pisu :)

Gość gość
czytaj do końca :D chyba, że przeczytałeś i zgadzasz się wyłącznie z pierwszymi linijkami, to nie mamy o czym gadać w tej kwestii :P

Gość gość
Haha dobre, łapka w górę dla autora:) Zgadzam się w zupełności. Jedyne co mnie cieszy w obecnych rządach PiSu to to, że u ich kresu nastąpi szybki i ostateczny upadek tej śmiechu wartej zgrai wyrachowanych paranoików.

Gość gość
autorze,spisałeś się na medal!widać,żeś człek wykształcony i rozumny,zamartwiasz się losem Polski jak większość z nas czytam ciebie z pełnym zrozumieniem na szczęście,nie głosowałam na nich- mary nocne nie dawałyby mi spać

Gość gość
dziś uwaga! pisiątko siedzi za winklem

Gość gość
gość dziś Uwaga-peoski tzwel pluje jadem zza winkla.:classic_cool:

Gość gość
polecam wierszyk. odnosi się do słów które pani holland wypowiedziała na demonstracji KOD. "jesteśmy tu po to żeby było tak jak było". x Wiersz ten powstał z inspiracji pani Holland Której słowo całą prawdę nam odkryło Że są po to te protesty w państwie Poland Żeby było proszę państwa tak jak było x Brać garściami zamówienia i dotacje Tu kontrakcik, tam zlecenie się trafiło Ośmiorniczki jeść i kawior na kolację Żeby było proszę państwa tak jak było x Na posadach by państwowych się uwłaszczyć Wziąć odprawę siedem baniek, że aż miło Za granicą w pas się kłaniać oraz płaszczyć Żeby było proszę państwa tak jak było x By ustawę można było kupić w Sejmie Na cmentarzu żeby coś się załatwiło Wiara prosi i domaga się uprzejmie Żeby było proszę państwa tak jak było x Demokracji dzielnie broni Gross Jan Tomasz On też pragnie, żeby nic się nie zmieniło Gdy oczernić trzeba Polskę, zawsze go masz Żeby było proszę państwa tak jak było x Jest, a jakże i przemawia Lis na żywo Protestuje, żeby mu się nie skończyło W telewizji wypasione sute żniwo Żeby było proszę państwa tak jak było x Protestuje jak należy Urban Jerzy Przyznam szczerze, że mnie wcale nie zdziwiło Larum grają więc z pomocą i on bieży Żeby było proszę państwa tak jak było x Ale naród jednak rozum ma nielichy I w wyborach zdecydował głosów siłą By odsunąć towarzystwo to od michy I nie będzie proszę państwa tak jak było

Gość gość
Całe szczęście dla Polaków, że PiS rządzi, odczułam wielką ulgę o losy Polski, że nie będzie rozkradana sprzedawana, że w końcu ludziom będzie żyło się lepiej, a nie tylko bogaczom, banksterom i politykierom! PiS rządzi i ma rządzić, w nich jedyna nadzieja na istnienie Polski i Polaków!!!

Gość gość
"a teraz bardziej serio- dzieje się to o czym nawet nigdy nie marzyłem, prezes kopie grób dla siebie i całego pisu" x jakby słuchac tych waszych durnych proroctw to pis już powinien wielokrotnie "leżeć w grobie". a tu rządzi a szczujnia już nawet sondaże przestała publikować bo mimo codziennego szczucia poparcie poniżej 30 procent im spadać nie chce.

Gość gość
jak Duda wygra trzeba będzie uciekać ,jak PIS wygra trzeba emigrowac -takie byly proroctwa i jak narazie nawet walizek nie wykupili krzykacze i wróżbici:)

Gość gość
Teraz czas na media.Lemingi dowiedzą się wielu ciekawych rzeczy.Będzie to dla nich wstrząs

Gość gość
wczoraj od takiego rodaka wiać ile sił w nogach buraczek jeden ,miał problemów wiele.....ze sobą!!!!

Gość gość
wczoraj to mnie oświeć Neptyku :) i żeby było jasne- nie życzę sobie podczas oświecania metkowania mnie jako zwolennika Kopacz, Lewicy, PSL, Nowoczesnej bo na nich też nie głosowałem.

Gość gość
wczoraj Widać się w ogóle nie kryją z tym, że przejmują co się da... będzie pięknie. A podobno zmieniają konstytucję tak, aby żyło się nam lepiej. Pytanie: co nam polepszy zapis z konstytucji dot. zarządzania mediami publicznymi? To wszystko tylko i wyłącznie interes Jarka... ale przy najbliższych wyborach dostanie w dupę. Oczywiście pod warunkiem, że jeszcze będzie coś takiego jak równe i powszechne wybory.

Gość gość
ludzie już mają ich dosyć, mają wyższe wykształcenia ,a zachowują się chamsko i prostacko taki rolnik/robotnik to prosty człowiek,ale ma godność,honor-taki wzbudza zaufanie i szacunek,a nie jak ta zgraja

Gość gość
a najglosniej zawsze krzycza ci, ktorzy od lat nie uczestnicza w wyborach i to jest cale zlo

Gość gość
zawsze spełniałam swój obowiązek patriotyczny,ale w tym roku niestety nie mogłam-a to nie to samo,że nie chciało mi się pójść do lokalu nigdy w życiu takiej sytuacji!

Gość gość
Jestem zadowolony .Koniec zlodziejstwa PO i kolesiostwa stolkow

Gość gość
a teraz co jest? paranoja

Gość gość
Jedni złodzieje poszli,przyszli nowi. Ale teraz odczuje bo mam dzieci w wieku 14 i 18 lat, i żadnej pomocy od państwa omija mnie 500 zł.Właśnie składam o rozwód PIS mi w tym pomógł,będe samotną matką i załapie się na próg 800 zł na osob, a z męża i tak nic nie ma.Pozdrawiam,i zachęcam do tego samego,nie liczy się papierek tylko pełna lodówka.

Gość gość
http://odliczanie.net/Koniec-rzadow-PIS,77054/ Odliczamy? :P Swoją drogą ostatnio w internecie znalazłem informację, że w niektórych stanach USA (szczególnie tych mało przychylnych Obamie) można kupić takie małe plastikowe urządzonka, które odliczają czas do końca jego kadencji :D

Gość gość
Link mi rozwaliło... jak coś to trzeba kopiować całość (razem z przecinkiem i numerem), ewentualnie wpisać w google "koniec rządów pis licznik" :D A dlaczego ten link nie działa? Ooo! To z pewnością wina Tuska... tudzież poprzedniego rządu! :D

Gość gość
"kiedy wybory?" dobre pytanie.I wcale nie mam na mysli tych przyspieszonych raczej martwię się,że tych w terminie może nie być a jeśli nawet to ......

Gość gość
Według licznika jeszcze "tylko" 1402 dni 11 godzin ;/ A o przedwczesnych wyborach możemy sobie pomarzyć, bo kto ich odwoła? Wcześniej (parę lat temu jak sejm się rozwiązał przez brak ustalonego budżetu) zrobił to chyba prezydent... A teraz? :D Najbardziej przeraża mnie to, że oni z tą swoją przewagą mają całkowity monopol na decydowanie, głosowanie- opozycja jedynie może sobie pomarudzić, bo głosowanie "przeciw" nic nie da. A jednocześnie cała władza PIS jest skupiona w rękach jednego człowieka :o

Gość gość
Ktoś chętny na ponarzekanie? ;) Podbijam!

Gość parszywy lewak
Kurski jest szefem TVP... aż się przypomina jego selfie z Majdanu ;) Kawalarz z niego, a jakież on ma wyczucie? :) A teraz jeszcze lepsze- szefową Polskiego Radia została Stanisławczyk... podobno ostatnio napisała książkę "Ostatni krzyk- Od Katynia do Smoleńska", coś czuję, że Smoleńsk to będzie temat "namber łan" w nowym, lepszym radiu :) Oby tylko nie zabrakło miejsca na szukanie komunistów, obrażanie Żydów i wychwalanie Jarosława Wspaniałego (i Jemu niech będą dzięki). Jestem dobrej myśli :)

Gość gość
Trzeba stare usunąć. TO jest zadanie PiS. Być może oni nie wyleją nowych fundamentów, lub zrobią to częściowo. To jest praca na wiele lat. Teraz oczyszcza się Polskę i to jest dopiero początek. Trzeba wielu śledztw, procesów.