Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rządy PIS

Polecane posty

Gość gość
zaczyna padać to wszystko co wymyślił jarek.

Gość Remik35
Bez przesady, ja akurat patriotyczne ciuchy noszę, nie wstydzę się własnego narodu, to jak rządzi władza nie ma według mnie znaczenia jeżeli chodzi o mój patriotyzm. Swoją drogą fajny ten sklep artykulypropagandowe.pl :)

Gość gość
PiS to największe skur,,,,,, i lenie śmierdzące oni nas zniszczą precz z kaczorem z Wawelu większość ludzie i bardziej załużeni. Nie mają pomników co za g****o

Gość gość
PiS to największe skur,,,,,, i lenie śmierdzące oni nas zniszczą precz z kaczorem z Wawelu większość ludzie i bardziej załużeni. Nie mają pomników co za g****o

Gość gość
Jesli jest tak pieknie i sprawiedliwie to dlaczego mezczyzni pracuja ciezej niz kobiety to mezczyzni umieraja wczesniej a na dodatek mezczyzni puzniej przechodza na emerytury moze powinno byc odwrotnie gdzie jest to tzw rownouprawnienie co moze pis powinien zrobic to tak by bylo sprawiedliwie a nie nasi faceci ciezej pracuja wczesniej umieraja a pozniej przechodza na emeryrury moze ktos to skomentuje.....

Gość gość
Jesli jest tak pieknie i sprawiedliwie to dlaczego mezczyzni pracuja ciezej niz kobiety to mezczyzni umieraja wczesniej a na dodatek mezczyzni puzniej przechodza na emerytury moze powinno byc odwrotnie gdzie jest to tzw rownouprawnienie co moze pis powinien zrobic to tak by bylo sprawiedliwie a nie nasi faceci ciezej pracuja wczesniej umieraja a pozniej przechodza na emeryrury moze ktos to skomentuje.....

Gość gość
Jestem kobietą ale uważam że wiek emerytalny powinien być podniesiony wyłącznie kobietą.