Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajedna23

Brakuje mi bliskości

Polecane posty

Gość Takajedna23

Takiego przytulenia, ciepła ze strony drugiej osoby. U mnie w domu jest mało tego. Studiuję to co kocham,dziennie, ale mieszkam z rodzicami. Jestem na ich utrzymaniu. Nikt prawie nie okazuje mi uczuć (czasem mama ale to jak już widzi, że jest naprawdę źle z moim humorem). Mój tata zawsze był zimnym, nue za bardzo dbającym o rodzinę człowiekiem. Chociaż w gruncie rzeczy to porządna osoba. Moi rodzice prawie nigdy nie okazywali sobie przy mnie i przy mojej siostrze czułości. Czasami mam spadki swojej samooceny. Faceci niby mnie komplementuja ale żaden nigdy na randkę mnie nie zaprosił. No dobra, jeden, totalnie nie w moim typie. Brakuje mi przytulenia, pocałunku, takiego zwykłego męskiego dotyku, słowa kocham. Czuję, że mam pokłady miłości w sobie ale nie mam komu ich okazać. Nie jestem też desperatka, dużo podróżuję, mam hobby i nie chciałbym mieć kogos, kto by z kolei to zakłócil. Zaczynam wątpić w to, że to się kiedyś zmieni. Ta sytuacja. Brakuje mi tego i to bardzo.

Gość Takajedna23
Co mam zrobić, pomóżcie proszę..

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
Jak już wam płacą to chociaż zmieniajcie styl pisma a nie tak na odp*****l...co drugi post napisany w ten sam sposób,nic dziwnego ze tak mało osób tutaj chce wchodzić

Gość Takajedna23
Z Bydgoszczy ;)

Gość gość
zawsze wszystkie potrzebujące na drugim końcu polski. :( Bydgoszcz piękne miasto. Co możesz zrobić. sama się przytul do mamy to tak na szybko. Albo zorganizuj sobie jakiegoś rozsądnego faceta.

Gość Takajedna23
Trochę się wstydzę przytulać bez powodu do mamy. A faceta znaleźć to też nie tak łatwo, jestem bardzo wysoka i to może odstraszać niektórych. I żeby mi jeszcze umysłowo i wizualnie w miarę odpowiadał... Spróbuję się przemóc i przytulić do mamy ;)

Gość gość
Tul się póki możesz. :-) ile masz wzrostu?

Gość Takajedna23
184 cm. To dużo jak na dziewczynę. Dodam jeszcze, że doszło w moim domu do tego, że rodzice nawet razem nie śpią. Mama wprowadziła się do mojego pokoju, śpi tu, myślałam, że to chwilowa sytuacja ale to się ciągnie już 2 lata. Może to i głupie ale ja, dziewczyna 23 lata, wolałabym mieć trochę prywatności. Zamiast tego mam ciągłe wchodzenie do pokoju, czasem nawet muszę po mamie składać łóżko bo ona nie zdąży przed pracą. To wszystko trochę odstrasza mnie od okazywania uczuć rodzicom.

Gość gość
Dużo ja jestem facetem i mam tyle :-P to faktycznie dziwna sytuacja :-( co studiujesz?

Gość Takajedna23
Sam widzisz :) Studiuję dietetykę

Gość gość
Będzie dobrze. Życzę powodzenia w poszukiwaniach faceta

Gość Takajedna23
Dzięki :) ;)

Gość Bronsky
Ja mieszkam niedaleko Bydgoszczy. Co prawda mam tylko 182, więc czułbym się przy Tobie jak kurd**el ale przy samym przytulaniu to chyba nie taki problem:) No i jestem trochę starszy.

Gość gość
a ja Cię wyprzytulam na leżąco, wtedy wzrost nie ma znaczenia ;)

Gość Takajedna23
Ojej, dziękuję za wszystkie miłe komentarze :)

Gość gość
A gdzie ty biduśko znajdziesz faceta ? Na dietetyce same kobietki pewnie ?

Gość gość
Niestety ;)

Gość gość
Będzie dobrze ;)

Gość miłyjestem
Jesli nadal tutaj czasem wpadasz i nadlasz szukasz z chęcia popisze wymienei sie zdjęciami zebys odrazu wiedziala czy jestesmy w swoim typie i ogolnie zawsze mozemy po prostu porozmawiać zostawiam maila rigosamos@gmail.com

Gość miłyjestem
Jestem z okolic bydgoszczy jesli mialabys jakies wątpliwosci