Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strzelec_Wyborowy

Matki które biją swoje dzieci powinno sie zabijać strzałem w tył głowy lub tortu

Polecane posty

Gość Strzelec_Wyborowy

rować. zapraszam na oficjalną strone maxa kolonki i oddanie głosu w sprawie petycji do prezydenta rp o referendum konstytucyjne w sprawie prawa do posiadania broni w polsce. pozdrawiam

Gość Sylwia42
Masz u mnie poparcie

Gość gość
Musiałbym zabić swoją matkę - bo nie raz mi walnęła pasem :)

Gość gość
Ojcowie którzy biją są jeszcze gorsi.

Gość crisciszewski
Jestem tego samego zdania, ponieważ sądy nic nie robią . a Waszym zdaniem katowanie dziecka jest gorsze czy zabicie dziecka ?>

Gość gość
Ojcowie nie tłuką tak jak matki czyli mocno , szantażują, krzycza, drapią szczypią, jak chore psychicznie

Gość gość
sam jestes chory! nigdy nie udezylam mojej coreczki a nie raz dostalo jej sie po raczach od tatusia. a nawasem mowiac daza sie obydwoje ogromna miloscia.

Gość gość
gość dziś a czy ja mówie o tobie ze ty bijesz ? nie widzisz naprawde problemu w biciu dzieci przez matki ? i co z tym byś zrobiła ?

Gość StróżS
Ja już oddałem głos i też chętnie bym strzelał w matki które katują i biją swoje dzieci oraz strzelałbym w nogi alimenciarom o tym bardzo śnie.

Gość Andru55
Zgadzam sie dzieki za informacje. Zgadzam sie tylko dlatego bo sądy są niezawisłe w chronieniu matek które biją swoje dzieci i ojców. wogole rodziców dlatego trzeba coś z tym robic. Bo co dziecko które dostawało w dziecinstwie ma robic.? chyba tylko pracowac w Niemczech na zmywaku .

Gość gość
nie do pomyslenia jest dla mnie ze matka bije czy torturuje swoje wlasne dziecko. jako matka wiem ze istnieje ogromne uzaleznienie wrecz dziecka od matki. to ze napisalam ze malutka dostala po raczach od taty wiaze sie z tym ze wczesniejszy autor stwierdzil ze matki bija czesciej niz ojcowie! co nie jest prwada. nie mozemy zamykac ludzi w pudelka!

Gość gość
Za każdym razem oddawalam

Gość gość
Nikogo nie powinno się bić. Nie mam nic przeciwko słabemu klapsowi w pupę tylko.

Gość gość
i co to dalo?

Gość Strzelec_Wyborowy
A kto z was był bity, w dziecinstwie ??

Gość gość
gość dziś Jak ty chcesz sie kłócic i ważniejsze jest dla ciebie która płec bije wiecej to ty kurwa niedojebana jestes. To jest ważne w tym wszystkim tak ? Kobiety biją czesciej bo szybciej pada im na łeb i chodź byś pisała godzinami to i tak tego nie zmienisz, każdy psycholog ci powie ze matki biją czesciej i drastyczniej , oczywiscie dodadzą że mają wiecej na głowie i to przez stres itd. a znów inne gazety napisza że kobiety sie nie stresują. Bronisz tylko swojej płci . Jestes dowodem na to że przez was są kłóotnie

Gość gość
ile masz dzieci? I co jest nie tak z matka twoich dzieci?

Gość MajkelBlum
Też jestem zdania ze matki biją częsciej niż ojcowie, wogole nie ma porównania matki sie wyżywają na dzieciach same nawet sie przyznają.

Gość gość
zwrócicie uwage że jak sie mówi o kobietach prawde to one od razu mówią ze to nie ich wina lub to wy tak robicie lub a wy to to robicie, rzadko sie przyznaja ale nie od dzis wiadomo że matki są mistrzyniami w pastwieniu sie nad kimś słabszym w wielu przypadkach dzieciach.

Gość gość
wg mnie zadna matka swiadomie nie skrzywdzi swojego dziecka

Gość Strzelec_Wyborowy
Gosćie, jak piszecie do gości to piszcie czas i date zeby ktoś wiedział

Gość gość
hahah żadna matka świadomie nie krzywdzi swojego dziecka he dobre :D krzywdzi swiadomie wy matki lubicie cierpienie innych, jak innych nie mozecie skrzywdzic bo moga wam z***bac po łbie to pastwicie sie na dzieciach j****e k***y i jestescie tylko do rodzenia i sprzatania. no i dawania dupska.

Gość gość
nie wiesz co piszesz. szkoda mi ciebie. pomiedzy matka a dzieckiem zawsze bedzie ta niewidzialna dla ojcow wiez ktorej zawsze nam zazdoscicie. to ze ty byles bity w dziecinstwie i matka twojego dziecka bije go/ja nie znaczy ze wszyscy wywodzimy sie z patologicznych rodzin! szeroko otwoz oczy! ten jad z twojej strony do niczego dobrego nie prowadz!!!

Gość gość
gość dziś Jesteś prosto kobieto i koniec :D Ta vmniejsza więź jest dlatego ze ojcowie mniej czasu przebywają z dziecmi bo musza z********ac na darmozjady jakimi są kobiety i ty. niczego wam nie zazdroscimi głupie jestescie i koniec na niczym sie nie znacie, ja aż teraz łapie sie za głowe jak słucham wypowiedzi kobiet lub wogole kobiet, stan p*****lniecia jest duzy

Gość gość
a teraz cos ci powiem jestem osoba wyksztalcona do pracy wrocilam 2 mce po urodzeniu coreczki nigdy na nikogo nie licze skoro moge liczyc na siebie. wspolczuje ci. jestes nieogarnietym czlowiekiem i wyglada na to ze twoje zycie tak samo wyglada

Gość Johnywalker2
To co kobiety robią z dziecmi jest strasznie one od zawsze mają kompleksy i chca je zlikwidowac po przez bicie dzieci kobiety zawsze były j*******e na głowe. Weźcie np. powiedzcie swoim żonom dziewczynam zeby zmyły makijaż i pochodziły bez 1 tydz lub 2 . ogłupieją ? lub wy ogłupiejecie jak zobaczycie ich twarze i ich stan psychoiczny bo tak naprawde one tam chowaja swoje prawdziwe ja , swoje nie powoedzenia wszystko prawde o sobie swoje nie doskonałosci to co ktos im kiedys powedział i ich zabolało

Gość gość
gość dziś Każda tak mówi, tak naprawde żerujesz na innych a gdzie indziej piszesz ze mężczyzni mi sami dają bo jestem idealna, nie wstyd c****asożytować. Wiem ze cie nie znam, ale wiem ze jestes kobieto a to dużo mówi o tobie

Gość gość
Ja to sądze ze matki wogole kobiety powino sie sprawdzac pod kontem psychicznym bo najczęsciej to one mają zaburzenia róznego typu oczywiscie zawsze zwalają na mężczyzn tych co ich utrzymuja naszczescie powoli wszystko to sie zmienia i każdy wie jakie kobiety są fałszywe głupie i zachłanne na pieniażki, NIE SWOJE !

Gość gość
Jak tak ci tatusiowie z*********ja to skąd się bierze tak ogromna rzesza alimenciarzy??? Tych powinno się w ryj na starcie walić bo to przemoc ekonomiczna. Weźcie się nieroby do pomocy przy dzieciach skoro tak zniewiesciliście że nie potraficie zarabiać to przejmujcie połowę obowiązków marek. Może wtedy grały otworzą się na zachowania i zapotrzebowania waszych dzieci. Czym innym jest kadrowanie i znęcanie się nad dziećmi A czym innym przełożenie przez kolano jak dzieciak konkretnie nabroił.