Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo suchy kaszel

Polecane posty

Gość gość

dziecko ma 4 lata, ma bardzo suchy aż szczekający kaszel od rana. co mu podać skutecznego? dostał supremin dzisiaj przed 7 rano, herbapect i nie pomaga. od 3 dni miał kaszel mokry dostał erdomed i sumammed na 3 dni u lekarza. dla odmiany teraz suchy, ciężki kaszel, aż świst słychać przy kaszlaniu. robię też syrop z cebuli ale dopiero na 11 będzie gotowy.

Gość gość
Czekający suchy kaszel i swist jak byk świadczy o zapaleniu krtani. Olej ten syrop i biegnij do lekarza bo w trakcie takiego kaszlu dziecko się moze nawet udusić.

Gość gość
wczoraj coś mu było słychać w oskrzelach, a że to 5 dzień już trwa to dostał antybiotyk. bynajmniej wczoraj zapalenia krtani nie miał. tylko ten kaszel dzisiaj, wczoraj kaszlał na mokro, dziś na sucho. teraz zrobiłam mu parową kąpiel w wannie i jest trochę lepiej.

Gość gość
Jeśli to początek infekcji, to najlepiej pelavo oskrzela. Działa super na kaszel, ale jednocześnie likwiduję objawy przeziębienia.

Gość Wredny chrabąszcz
Ja w kaszle uderzam szybko syropem Dicotuss Baby. Działa na każdy rodzaj a i dziecko chętnie pije bo ma fajny smak.

Gość mama77

Polecam inhalacje tym inhalatorem Novama Familino Pro - stosuje od 2 msc zycia u małej i jestem bardzo zadowoloa, nigdy mnie nie zawiodl a katarek czy kaszel znika raz dwa