Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz przy porodach itp...

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny czy zauwazylyscie ze jest tu Kobieta, a moze Kobiety, ktore przy byle okazji podkreslaja ze maz jest przy badaniach porodach? Zawsze brzmi to podobnie np:partner zawsze mnie wspieral podczas Kazdego badania ginekologiczne go pochwy i poródach bo nie wstydze sie meza, jak inne z ciemnogrodu! Wstydzicie sie a potem mezowie Was zdradzaja. Ten ktos ma jakis kompleks. Bo nieraz temat jest inny a tu zawsze podobny tekst. Albo wlasnie nie ma przy sobie meza w tych momentach w ktorych by chciala i fantazjuje sobie.

Gość gość
to nie kobieta, to koleś którego kręcą fantazje o badaniach medycznych i procedurach jakiś zbok, to on założył temat o najbardziej upokarzającym badaniu lekarskim

Gość gość
On WSZĘDZIE dosłownie jest :D Nawet na erotycznym czy uczuciowym. Mi się wydaje, że komuś się nudziło i to wklejał a teraz to nawet już nie wiem czy to ta sama osoba czy sam tekst żyje własnym życiem ;) Kiedyś tego typu rzeczy sporo było na kafe

Gość gość
ostatnio było w tv o jakimś zboku który na oddziale ginekologicznym udawał lekarza i chciał badać pacjentki :-( na szczęście go złapali i siedzi w psychiatryku ale jak widać jest więcej takich p******w

Gość gość
Tak ...tak

Gość gość
Masz racje, ja widzialam wpisy tego typu w komentarzach na wp...ktos ma niezle zryty baniak.

Gość gość
Nooooo ja też zauważyłam, ale on jest nie tylko na kafe, ile razy będąc w ciąży czytałam jego teksty na babskich portalach....... raz pisze jako kobieta raz mężczyzna ale zawsze w tym samym tonie. Jw że intymność macie z lekarzem, że nawet do dentysty chodzi z żoną, że lekarz chce się podniecać g****ic itp itp. Straszny swirus, chory zbok. I psuje dyskusje, wkurza mnie on.

Gość gość
Gwalcic to słowo ocenzurowane? Dlaczego, przecież to słowo jak każde inne! Zgwałcona dziewczyna może się tu poczuć napietnowana, naprawdę! Kto opracował to beznadziejne cenzurowanie na tej kafe? O***t Ci powiem. Czosnek mimo zapachu jem.

Gość gość
Dupa jest odpowiednim słowem a o***t już nie. Ale bezsens?..

Gość gość
Ja Ci powiem, że abstrahując od tego czy on jest hojny (...) x w powyższym zdaniu cenzura nieźle szaleje :P Do tego celowo "ch" wstawia nawet jak pisze się poprawnie.

Gość gość
o, ale kiedyś "ci powiem" cenzurowali. Podobnie jak "moj*****any". Bo cenzura spacji nie uwzględniała. W ogóle kilka lat temu kafeteria normalniejsza była. Ładniej wyglądała, były entery, cenzura byłą normalniejsza

Gość gość
A jednak :D Napisałam "moje /banany".

Gość gość
Zidiocenie, haha. Je banana ****** nie bezruch.

Gość gość
Nie polecam meza przy porodach moj teraz byly maz opowiadal swojej matce jak z rozwalonymi nogami siedzialam na lozku do rodzenia ze tam wszystko takie duze obrzydliwe i ze krew sie lala

Gość gość
No nie martwcie sie! Zastępy dewiantów i tak macie przy badaniach -noszą białe kitle . Jakieś 30% z nich ma spore odchyły .A autor owych tematów pewnie cierpi frustracje że nie należy do owego "bractwa" i nie może "na legalu" realizować swoich fantazji ...

Gość gość
moj maz byl przy porodzie,juz nie jest moim mezem,jak zobaczyl to wszystko tak mnie zostawil z corka ,sama wychowuje nasze dziecko.