Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodsza siostra mnie poniża i wysmiewa sie ze mnie !!!!tez tak macie??

Polecane posty

Gość gość

ciągle wyszydza mnie i wyzywa od paszczaków i oblesnych typów tylko dlatego ,że nie maluje sie tak jak ona. jestem bardzo ładna dziewczyna(wg innych),ale ona zawsze znajdzie sposób by mnie ponizyć.. ostatnio powiedziala ,żebym nie pokazywala sie przy jej nowym facecie jesli nie wezme sie za siebie i nie pomaluje, bo inaczej ona bedzie mnie musiala schowac do szafy chyba ,żeby sie nie wstydzić za mnie..nie odbiera nigdy telefonu ode mnie jak sa razem bo mowi ze je wstyd ,że powiem cos głupiego i on uslyszy..albo ze mam glos beznadziejny i nie chce sie wstydzic przed nim za rodzine itd.. czy wg was to normalne zachowanie 30-letniej kobiety. ona ma 3o lat a ja mam 31.

Gość gość
NIE NIE NORMALNE, masz 31 lat i na tp pozwalasz nie masz swojego zdania, ogranicz z nia kontakty, ona pewnie sie boi ze jej odbijesz tego faceta, albo wie ze zaraz bedzie stara panna i na siłe chce go przy sobie uwiazac i głupieje, jednym słowem masz nienormalna siostre

Gość gość
norma. moja siorka też taka jest:)

Gość gość
Następna, ktora sie nie maluje i jest piękna :D gdzie wy sie piękności naturalne chowacie, ze was nie widać na ulicy?

Gość gość
Kobieta bez makijażu to jak dzieciak, ale ze starym ryjem. Dzieci sie nie malują.