Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS został wybrany i dajcie mu spokojnie rządzić

Polecane posty

Gość gość

wy lemingi posrane

Gość gość
Peowcy myśleli ze zablokują wszystkie zmiany swoim Trybunałem ale cały misterny plan poszedł w piz. .....u .I wyja. Niby ich są jak by mieli kupę w majtkach

Gość passengerdorfer
a jakie widzisz pozytywne zmiany dla siebie po objęciu władzy przez jarusia? tak krótko i konkretnie.

Gość gość
Zniszczymy pis.

500zl to będzie wynosiła twoja pensja ;) za ciężka prace. Bo za darmo i tak nie dostaniesz. Chyba, ze żyjesz na skraju ubóstwa - to wtedy dostaniesz tyle zasiłku. Nie bądź naiwny.

Gość gość
PO przez 8 lat niszczyło gospodarkę

Gość gość
narazie żadnych nie widze, dajmy im czas, j*****j platformy nikt nawet po 8 latach nie oceniał bo media mieli w swoich rękach sądy i trybunały i nikt nawet nie ważył sie złego słowa powiedzieć na te mendy, a jak teraz PiS doszedł do władzy to to całe proPOwskie środowisko ma jeden wielki ból d**y Dobrze że w końcu biorą sie za rozwalenie postkomuny i za to chwała pisowi bo lepiej później niż wcale choc to powinno być już zrobione w 1989r chciał to też zrobić JKM ale oczywiście komuchy miały większość i sie do ustawy dekomunizacyjnej dorwali PiS już w********a ze służby w wojsku czy policji wszystkich którzy buli umoczeni w Milicji lub gdy służyli w armi LWP teraz czas na oczyszczenie sądów i trybunałów a te k***y odrywane od koryta drą sie w niebogłosy :D i to jest piękne hehe

Gość gość
Zniszczymy pis.

Gość gość
A na czym KONKRETNIE polega rozwalanie komuny przez PiS? Bo na pchaniu swoich kolesiów do koryta przy TK i wszystkich innych urzędach chyba nie.

Gość gość
gość dziś PO przez 8 lat niszczyło gospodarkę X W jaki sposób?

Gość gość
Ile płacą na tym forum za użyte w zdaniu słowo "wycie" albo "odrywanie od koryta"? :D :D :D

Gość gość
Kto to jest Max Kolonko?

Gość passengerdorfer
aha, czyli masz dwoje dzieci? jasne, mogę to pojąć, zresztą też uważam, że trzeba wspierać własnych obywateli. z kolei ja za to zapłacę, czyli dla mnie zabiorą 700 żeby tobie dać 500. jak mi zabiorą, to ja będę musiał zwolnić człowieka, najprędzej kogoś, kogo zatrudniam na śmieciówce. no w sumie to też metoda, w ten sposób nie będę nikogo zatrudniał na śmieciówce, brawo pis.

Gość gość
- opodatkowanie banków i hipermarketów - likwidacja gimnazjum - zmiany w służbie cywilnej - podwyższenie minimalnej stawki godzinowej - 500 zł na dziecko - reindustrializacja polskiej gospodarki dużo jest dobrych pomysłów ale żeby dali im to w spokoju zrealizować

Gość gość
Oczywiście, że muszą ich oderwać od koryta, aby postawić tam swoich. Dwie świnie przy jednym korycie się nie nażrą. :D

Gość gość
no tak, likwidacja śmieciówek to właśnie wywalenie z roboty wszystkich, co są zatrudnieni na tych umowach.

Zaskakujące jest to, ze w dobie tak powszechnie dostępnej wiedzy Polacy w większości nadal maja mentalność chłopstwa przedrozbiorowego. Okradli, rozkradli, nie dali za darmo... Nie dorośliście do demokracji. Bo nie bierzecie odpowiedzialności za kraj, tylko chcecie zeby cały kraj zajmował sie wami. To tak nie działa. Albo mamy monarchie, albo demokracje. Chcecie wolności, to bierzcie za nią odpowiedzialność. Chcecie zeby tylko siedzieć na garnuszku państwa, żadnych własnych inicjatyw? To siedźcie cicho pod butem pana. Nie da sie być wolnym, brać od pana/króla/rzadu i na niego Pluć. Ja wybieram wolność, bo sama zarobię pieniądze na to co chce. Nie chce nic za darmo, bo wiem, ze to zabija ambicje. Tak jak Polaków zabiła II wojna światowa i PRL.

Gość gość
przecież oni i tak zrealizują co chcą bo mają większość. kto ogląda obrady sejmu widzi co sie dzieje. my czyli naród, za to wszystko zapłacimy.

Gość gość
Do10:32 niestety większość mysli jak autorka

I to jest straszne. Bo ciemny lud i tak nie pojmie, ze oto właśnie został oszukany, i jego wnuki bedą za to płacić. Bo trzeba myślec o przyszłości. O swoich dzieciach, zeby dać im najlepsza edukacje, by sobie w życiu radziły. Ale o tym ciemna masa chłopska nie myśli. Bo myśli tylko od żniwa do żniwa. Od zasiłku do zasiłku. I pretensje wieczne. Bo za mało.

Gość gość
rokokowa a może ty się boisz że w zderzeniu z rzeczywistością nie dasz rady ten balon ochronny ci pęka?

Nie, bo za PO nikt mnie nie chronił. Tu tkwi szkopuł. Ludziom wmówiono, ze jak ktos krytykuje PiS to sie go boi, to coś traci od PO. PO nie dała mi niczego za darmo. Nie jestem uwikłana w żadna partie, ale widzę do czego zmierza obecne rozdanie. Proponują gruszki na wierzbie biednym i niewykształconym. To są za słabi ludzie, by zdać sobie sprawę z tego, ze w imię obrony Polski grają im na nosie jak na ukulele. I nie godzę sie na to, aby nieudolnym ludziom obiecywać złote góry, bo to są ludzie niezdolni do rzeczowej oceny sytuacji. To ludzie niedojrzali do demokracji, bo nie wiedza na czym ona polega. Chcą zeby sie nimi opiekować. Zbuntowane nastolatki bez szkoły. Ani dorośli, ale rodziców nie chcą słuchać....

Gość gość
widać jaka rokokowa jest ograniczona z jej wypowiedzi bije pogarda dla ludzi ze wsi i pewnie innymi też pogardza

Gość gość
rokokowa to wytłumacz na czym polega demokracja i co się takiego stalo ze tak sie boisz ?

Gość gość
ja tam np. boje sie inwigilacji. dyktatury, którą zaczyna być widać. albo tego, że wzrosną ceny w sklepach. także wzrostu zadłużenia. wojny z rosją, jak jaruś wyśle swojego chłopca na posyłki - dudę- po samolot.

Gość misio 1
Wesprę rokokową. x Państwo to jakby wielki statek, który płynie na oceanie. x Mądry kapitan, pilnuje np. by w maszynowni był zapas paliwa, a statek nie wpadł na lodową górę. x Gdy rządy na statku przejmują debile, pozbawieni wiedzy i doświadczenia, to każdy myślący człowiek zaczyna się bać. x Gdy te debile zmieniają kurs i wyrzucają wszystkich, którzy debilami nie są, to myślący człowiek czuje przerażenie. x Czy wystarczająco prostacko, przełożyłem na język PiS-u, delikatne wywody rokokowej :P ?

Gość gość
jaką dzałalność przestępcza prowadzisz ze boisz sie inwigilacji? dyktatury ? wzrostu cen ?zadłuzenia? to wszystko było i jakoś z tym żyłes:)

Gość gość
ah tobie nie przeszkadza, jeśli będą nagrywać twoje rozmowy z bliskimi? bo mnie tak i niczego niem muszę sie bać, co najwyżej dunej władzy, bo co dureń zrobi to niewiadomo.