Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co oznacza jego odpowiedź?

Polecane posty

Gość gość
Ale może to dobrze, ze tak się stało. Po skoro wysłał mi te piosenki, a potem olal , to znaczy , ze nie zależy mu, a gdyby to miało być coś ważnego dla niego , nie odopuscilby tak łatwo. Ja mu coś tam wysłałam po tych piosenkach on mi odpisał ale ogólnie ucichl. Jeszcze raz służbowo go zobaczę.

Gość gość
Ja w sumie mam podobnie. Ale nie odwazylam sie na napisanie wiadomosci do niego. Jedyne co moglabym napisac to, ze mi na nim zalezy, ale tak naprawde chcialabym moec mozliwosc zeby go lepiej poznac. W sumie napisalas i masz jasna sytuacje. Ja noe pisze, bo obawiam sie wlasnie reakcji. A on jest po 30

Gość gość
Nie mam jasnej. Najpierw napisal A , a teraz milczy , więc B.

Gość gość
Nie mam do niego żalu czy coś, tylko stwierdzam, ze gdyby mu naprawdę zależało , zrobiłby coś.Tak mi się wydaje.

Gość gość
Gdyby chcial ciebie i zwiazku z toba po prostu wykorzystal by sytuacje i nie przepuscil okazji do bycia razem. Wszystkie inne tlumaczenia wloz miedzy bajki dla 15 latkow.

Gość gość
napisał mi życzenia sylwestrowe, wysłał zdjęcia. zależy mi na nim, więc może powinnam mu dać do zrozumienia, że byłabym nawet gotowa dla niego się przeprowadzić. poszukać pracy tam na miejscu. czy nie powinnam skoro oprócz piosenek nie nastąpiło żadne wyznanie, deklaracja, rozmowa...pomijając odległość, która nam przeszkadza w 4 oczy porozmawiać.