Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WPISUJCIE IMIONA WASZYCH MIŁOŚCI

Polecane posty

Gość
gość dziś zazdrosna?? :D no taak na pewno świetnie znasz, jego, mnie. :D Zrozum wreszcie ze kafe to nie jest prawdziwe życie!!! ;) Nie będę tu psuła jego zbereznego wizeruku (bo taki też jest), ale ma coś więcej jak da się lepiej poznać i nie nastawia się tylko na seks.:P to co jest tu to też może 5%mnie. ;) Ale na kafe zauważyłam coś co zresztą dotyczy też życia realnego tylko że w nim nie mówi się tego wprost.:) Często faceci z zazdrości hejtują ładne kobiety (których raczej nie mogą mieć) lub przystojnych mężczyzn. To samo dotyczy kobiet. Mówią na takich facetów że np. pewnie jest palantem. (bo tylko brzydki, przeciętny może być ok?! :D), a już co mówią zakompleksione kobiety o kobietach nie będę pisać. ( głupia, puszczalska, tak naprawdę to ma krzywe, to ma grube itp) :D:D

Gość gość
gggb na chuj się tak rozpisujesz, jak nikt nie czyta tego co tam nabazgrałaś ?

Gość
Marqus już nie udawaj ti Ty pisałeŚ większość komentarzY z pomarańczy...:D :D:D mogłeś zmienić trochę styl... gość dziś [16:45 to nie on pisał...jego styl też zawsze rozpoznam ...:D:P ps. On nigdy nie używa polskich znaków

Gość gość
ja przeczytalam i zastanawiam sie do czego ta idiotka pije;) ani ciebie, ani zbereznika nikt stad nie widzial, ponadto drugiego tak obciachowego czlowieka jak persona nie ma kafe;) w sumie nie wiem po co to pisze bo i tak mam pewnosc, ze gggb = zbereznik :)

Gość
gość dziś bo mogę. 😘 Siedzę z maseczką na włosach i trochę mi się nudzi...:( zrobiłam sobie dzisiaj taki dzień pielęgnacji. ;)

Gość gość
nie używa polskich znaków;) co za wymówka :) jak pisał ze sobą pod grzeczną rozrabiarą to polskie znaki potrafił wklepać :D

Gość
Oczywiście tu się nie można poznać...musze być nim...:D 🖐️ lecę niepotrzebnie dałam sie zaczepić...;) przyrzekam że ostatni raz 😘

Gość gość
Ja już to pisałem wiele razy gggb to projekt albo him, albo zbereźnika I już nie chce mi się tego uzasadniać. A jej rzekoma fota w tle z monitorem z obrazem z kafe ? Dajcie mi zdjęcie jakiejkolwiek laski, a nałoże je idealnie na dowolne tło. Mam specjalny płatny program do tego, nie ma problemu... GGGB to kolejny nick jednego z kafeterian.

Gość milena_jestem
Moj ma na imie Tomek :) O co chodzi z tymi klotniami powyzej? Uff jak dobrze, ze tu rzadko wchodze, a najczesciej dla smiechu. :P

Gość gość
leć i najlepiej nie wracaj smutny chłopaczku:) twoje wirtualne podboje samego siebie są niespecjalnie interesujące i naprawdę nikogo nie obchodzą;)

Gość gość
i dodam, że można to zrobić na prawdę dużo, dużo lepiej.

Gość MałaPapuga19lat
Piotrek :)

Gość gość
Walikonja, kocham jom!

Gość gość
Michal i Arek ;)

Gość gość
Szymon. 10 lat razem. Nieustannie. Kocham !!!!