Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż...zostawić go?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić z mężem czy jest sens jeszcze to ratować, coraz gorzej czuję się psychicznie jestem zmęczona jego zachowaniem. Jezeli chodzi o jego wady -jest strasznie nerwowy i porywczy -w stresie się wydziera i przeklina -nie patrzy na to ze dziecko tego slucha, ciezko go uspokoic Natomiast ma dozo zalet jest pracowity oszczedny jest rodzinny duzo pomaga w domu Co ja mam z nim zrobic, od pewnego czasu zastanawiam się nad rozstaniem bo poprostu mam juz dosyc ciaglych awantur co 3-4 dzien o błahostki. Ta sytuacja trwa od okolo roku. Wczesniej znalismy sie 5 lat i tez byl nerwowy ale nie tak jak teraz.

Gość gość
wkopałaś się w toksyczny,niedobrany związek to teraz cierp

Gość gość
rozwód to najprostrze wyjście.dlaczego teraz ludzie jak tylko pojawi się problem to od razu rozwód.jest po prostu nerwowy,a nerwusy tak mają że szybko wybuchają bez powodu.popełniłaś błąd jak większość zakochanych osób-on był nerwowy jak wychodziłaś za mąż.po prostu zycie ,jego problemy raczej powodują nasilenie wybuchów.ja też jestem nerwowa mąż też ,wybuchamy często.ale nauczyliśmy się ztym żyć.jak widzę że już zaczyna więc staram się go uspokoić a on mnie tak samo.pogadaj z nim zobacz czy to nerwica czy mataki charakter.w 1 i w 2 przypadku można coś zaradzić.można to leczyć. życzę ci dużo cierpliwości.