Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe, że jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! :) We wrześniu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Od tamtej pory współżyje ze swoim facetem bez zadnego zabezpieczenia,bo chcemy mieć już Nasze maleństwo. Cykle mam zawsze 32-dniowe. Dzisiaj jest dzień kiedy powinnam dostać @. Wczoraj wieczorem przed spaniem strasznie mnie zemdliło, mam też ból w podbrzuszu tak jakbym miała zakwasy(takie ciągniecie), a no i co najważniejsze od jakiegos 1,5 tyg miewam straszne bóle głowy. Rano się budzę z takim pustym bólem i wtedy nawet tabletki nie pomagają no i ogólnie chodze jakas taka śpiąca. Zrobiłam dzisiaj test płytkowy, ale niestety wyszedł negatywny.

Gość gość
Często jest tak, że jak staramy się o dziecko to nasza psychika płata nam figle i we wszystkim doszukujemy się objawów ciąży. Jeżeli test wyszedl negatywnie, to pewnie w ciąży nie jesteś. Powtórz jeszcze raz test jutro. v Jeżeli nie dostaniesz miesiączki w ciągu tygodnia to mimo wszystko udaj się do ginekologa aby ocenił co jest nie tak. Może przepisze tabletki na przywrócenie miesiączki.