Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joannaaaaaaa

Śmierć najbliższej osoby

Polecane posty

Gość Joannaaaaaaa

Witam, niecały miesiąc temu umarła moja mama, była moją najlepszą przyjaciółką, od Jej śmierci czuje że ja też przestałam żyć, tylko egzystuję, moje życie to koszmar, z każdym dniem jest coraz trudniej, coraz bardziej mi Jej brakuje, proszę Boga aby też mnie zabrał do siebie, nie mam siły już żyć. Czy ktoś kto przeżył to samo mógłby mi jakoś pomóc... proszę...

Wypij 200 ml "czystej" wódki i zdrzemnij się. Gdy się obudzisz, nie będziesz już pamiętała o Mamie :)

Gość gość
I takie mądre rady tu otrzymasz autorko

Gdyby to autorka umarła, i jej Mama była na jej miejscu, to też bym jej tak doradził. Wódka dobra na wszystko.

Gość Joannaaaaaa
Zauważyłam ;( są tematy na które można pożartować ale ten do nich nie należy. Dopóki ktoś nie doświadczy śmierci najbliższej osoby nie ma pojęcia jak bardzo to boli...

Wiem jak bardzo to boli. Gdyby chodziło o ukochanego chomika, wystarczyła by butelka piwa. W przypadku Mamy, to grubsza sprawa. Dlatego trzeba aż 200 ml "czystej" wódki.

Gość gość
Trzymaj się moja droga Wiem co przeżywasz w lipcu tego roku tragicznie zginął mój ukochany brat we Francji-odtad moje życie to jedna gehenna (chociaż mam kochającego męża i najukochajńsze córy)to jednak śmerć bliskiej osoby to coś czego się nie zapomina od tak Dlatego wiem co czujesz i jestem razem z Tobą,,,,,,

Gość gość
Szczerze wspolczuje autorko, pol roku temu zmarla mama I Babcia mojego Meza ostatnie osoby z ridding Zmarly nagle, nadal nie portrafimy sie z tego otrzasnac

Gość Joannaaaaaa
Dziękuję Wam, nieraz czytałam posty ludzi którzy stracili najbliższych, ale nie sądziłam że to aż tak bardzo boli, dla mnie zaczęło się piekło na ziemi. Życie stało się puste, zostałam sama, już zawsze będę sama bo już nigdy nie będę mieć tak bliskiej osoby jaką była dla mnie moja ukochana mama.