Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągłe zmęczenie

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciągle zmęcozna. ale tak naprawdę zmęczona, nie mam siły nawet czasem wstać. Budzę sie, a czuję się jakbym przez całą noc zamiast spać to w kopalni węgiel przewalała. Miała może któraś z was podobnie?

Zaburzenia czynności elektrycznych serca. Ryzyko nagłego zgonu sercowego. Pij dużo Pepsi.

Gość gość
depresja, tarczyca, anemia... czas isc do lekarza..

Gość gość
a słodkie rzeczy jesz ?

Gość gość
albo depresja

Gość gość878
Powinnaś najzwyczajniej iść do Lekarza i zrobić wszystkie badania. Być może w twoim ciele jest zbyt dużo toksyn z powietrza czy jedzenia. Przydały by się też kilka wizyt w Saunie. W saunie pocąc się pozbywamy się toksyn a zarazem hartujemy organizm,

Gość gość
Ja byłem z podobnym problemem u lekarza i nic konkretnego nie ustalił. Jeszcze taki wyraz twarzy ze pierdołami mu doope zawracam.

Gość katarynka891
A może po prostu masz jakiś stresujący okres w zyciu? U mnie było właśnie podobnie, przeszłam wszystkie badania i nic nie wyniknęło, potem dopiero lekarz sie zaczął pytać o stres, no a ze ja wtedy byłam w okresie gdzie broniłam magisterki to się okazalo, że to przez to. wtedy brałam z Hepatica taki suplement Ashwagandha. Nie chcialam lazić po psychiatrach, bo to tylko było chwilowe, wiec mi to wystarczyło. mozesz sobie to zobaczyć, jeśli Ci nic zdrowotnego powaznego nie wykryje.

Gość gość
to nie musi być depresja. Może zmeczenie, stres. Ale jak chcesz mieć pewność, to udaj się do psychiatry i on ci odpowie na twoje wątpliwości. Tu http://www.psychiatra-katowice.com/ masz namiar.