Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie firmy wozkow polecacie

Polecane posty

Gość gość
Polecam Tako Alive - super lekki, bardzo zwrotny wózek

Gość gość
I do tego świetny np. na piaszczyste i kamieniste drogi

Gość gość
Babydesign lupo comfort 2 w 1. Super sie sprawdza w ciezkim terenie, piaskowe, polne drogi.

quinny cały czas się rozwija , wprowadza nowości i świeży design, dzięki czemu odróżnia się wśród innych marek

brałam własnie pod uwage tą markę, bo mają ciekawe rozwiązania. Podoba mi sie moodd, masz może ten model ?

Gość gość
Ja mam wozek marki Expander, to polska marka, bardzo porządne wózeczki, ja mam model Essence.

Gość gość
Polecę Maxi Cosi, bo sama mam ich Murę i nie narzekam. Super sie spaceruje- jest solidna, ale lekko się prowadzi. Bardzo dobre sa te piankowe koła, bo czasem polskie drogi nas nie rozpieszczają, a tutaj nie musze sie bac, ze z kołami cos sie stanie :)

Gość gość
Jeżeli chodzi o koła to rozwiązanie, które ma Maxi Cosi z tymi piankowymi kołami jest super. Nic nie trzeba pompować, nie ulegną przebiciu, nie trzeba sprawdzać ciśnienia. A wózek prowadzi się lekko i jest dobrze amortyzowany.

expander ma piankowe koła? wczesniej nastawiłam sie na quinny bo wózki pięknie wyglądają.

Gość gość
jak możesz, to kup gondolę oddzielnie i normalną spacerówkę plus dobry fotelik. Wózki 2w1 to porażka. Jeśli chodzi o gondolę to polecam lonex julia baronessa. Wózek czołg, na piach i śniegowe zaspy. Spacerówka niestety do d**y.

Gość gość
te quinny są ok coraz więcej widzę ich u siebie w mieście

Gość gość
jakikolwiek wózek, który ma: - zawieszenie na paskach/sprężynach - dużą gondolę - skrętne kola 3 powyższe spełnia navington caravel

Gość gość
Zdecydowanie maxi cosi wygrywa, jesli chodzi o wozki :)

Gość gość
Ciezko mowic mi o firmie, bo mam tylko jeden wozek- buzz xtra z quinny. i jestem zadowolona :)

Gość gość
Polecam bo sama użytkuję Anex Sport. Ładny , fajny, lekki , zwrotny, Kupiliśmy komplet 3w1 i nie żałujemy .

Gość gość
Maxi Cosi fajny ale strasznie ciężki. Kupiłam Anexa bo lekki a tak samo funkcjonalny. A i spacerówka fajniejsza oraz pełne wyposażenie takie jak folia moskitiera okrywa na nogi , torba na akcesoria duzy kosz na zakupy.

Gość gość
Kupilam Anex Sport i jak najbardziej polecam. Wozek jak i firma godna polecenia.

Gość gość
Ja miałam polski Tako warrior.Wozek fantastyczny,model z 2012.Teraz są nowsze modele Tako.Kuzynka teraz kupywała choc mieszka w Niemczech

Gość gość
Cztery koła pompowane dwa przednie skrętne. Lekka rama a duża gondola. Anex Cross. Kupilismy go miesiac temy. Prezentuje sie swietnie.

Gość gość
Ja mam venicci 3 in 1 i jestem.super zadowolona. Polecam. W pl tani a w uk zapłaciłam 650 f :-S

Gość gość
Nowość na rynku Anex Cross. Ładny solidny i mały :-) i zgrabny. Świetnie sie prowadzi.

Gość gość
hahaha,byłam pewna wchodząc w ten temat ze będzie reklama anexa sranexa.

Gość gość
Ja kupiłam Anexa Sporta. Dużo szukałam ale ten wydał mi się najbardziej sensowny wizualnie i funkcjonalnie. Polecam:)

Gość gość
Moim zdaniem na dzień dzisiejszy najładniejszy i najbardziej popularny to Anex Sport albo Cross.