Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anglia Problem z baterią w kuchni

Polecane posty

Gość gość

Witam, mieszkam w UK od niedawna i mam w kuchni zamontowana baterie normalną, dwa pokrętła do goracej i zimnej wody. Problem w tym ze przy zmywaniu naczyń nie jestem w stanie ustawic optymalnej temperatury wody jak w Polsce, woda leje sie jakby falami raz gorąca raz zimna co jest nieprzyjemnym uczuciem. Dlaczego tak sie dzieje i jak to rozwiązac? Mieszkanie wynajmuje, pozdrawiam Mirek

Gość gość
z pretensjami do landlorda!

Gość gość
Witam. Nie sądze ze to wina landlorda, gdyż w poprzednio wynajmowanym mieszkaniu był ten sam problem, aczkolwiek mniej odczuwalny gdyz ustawiłem sobie wtedy niższa temperature podgrzewania wody. Pomoże jakis specjalista od hydrauliki? Pozdrawiam Mirek

Gość gość
Pompa w bojlerze pewnie sie sypie. Jezeli to dom, to na ktorym pietrze jest kuchnia?

Gość gość
Witam. Studio moje jest na 1 pietrze (ostatnim). Co jeszcze zauważyłem z niepokojących mnie rzeczy to fakt że pokrętło od goracej wody nagrzewa się strasznie az parzy gdy chcę zakręcić po kilku minutach , w Polsce ta sytuacja nigdy nie miała miejsca. Pozdrawiam Mirek

Gość gość
Bingol leszczu zwiekszyli ci "gaze" za spamowanie z 1gr na 2 grosze od posta? :D ostatnio chyba aktywnosc sie zwiekszyla i agresywnosc, z tym ze ciagle te same spiewki ale no no spamuj spamuj moze za kilka miesiecy zarobisz na powrot d UK bo widze ze strasznie ci bol dooope sciska bo my jestesmy tu a ty musiales wracac bo robote straciles i funciki na browara, fajki i zielsko sie skonczyly :( a roboty w Pl nie znajdziesz bo nie masz znajomosci oprocz mamusi u ktorej na garnuszku gnijesz