Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ubrania w sklepach to wory

Polecane posty

Gość gość

każda z nas średnia nie mówie o grubej ani chudej nosi rozmiar s, czemu producenci oszukuja s to powinno byc s a nie kazdy potem sie chwali ze niby taki chudy

Gość gość
Zmień markę

Gość gość
no chyba nie każda...ja noszę M i to jest średni rozmiar (38).

Gość gość
a jakie masz bmi

Gość gość
nie wiem, bo nie wiem ile ważę :D a co do ubrań - można kupić dużo dopasowanych i w odpowiednim rozmiarze, więc coś kręcisz.

Gość gość
Aktualna moda jest rajem dla grubasów bo modne jest oversize . Nie ważne czy nosisz S czy XL takie ciuchy zakrywają tłuszcz a tez wygląda się jak w worku.

Gość gość
a nieprawda, jest dużo cichów oversize, ale jest też dużo dopasowanych ubrań (zwłaszcza sukienek).

Gość gość
Aktualna moda jest rajem dla grubasów x bzdura totalna bo ja np jestem wysoka (ponad polską srednią) mam typowa kobiecą sylwetke, waska talia, szerokie biodra, mowiac słownictwem kafeterianek ''szeroka doooopa'' i NIE MOGE znalezc dla siebie fajnych spodni czy jeansów, wszystko jest mega ciasne, obcisle, dopasowane, az mam wrazenie ze krew w żylach mi nie płynie, a jak w pasie dobre to w udach luzne jak dla faceta :O zresztą moj partner, wysoki dobrze zbudowany facet (bardziej kulturysta niz misiek) nie moze znalezc fajnych ciuchow, w sklepach wszystko obcisłe jak dla lalusiów lub dzieci albo wstrętne wory w rozmiarach gigantycznych XXXL-5XL Wiekszosc ubran zamawiam z zagranicy np na ebayu, zalando itp sieciówki w polsce to dno i zenada

Gość gość
Kafeteria zabija chęć do życia, ze względu na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im więcej się tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe życie nam się wydaje.

Gość gość
Nieprawda, nie zawsze tak jest. Moze w sieciówkach tak to wygląda, ale da się znaleźć naprawdę dobrze dobrane ciuszki. Ja ostatnio często kupuję w http://ifriko.pl/ , bardzo spodobał mi się ten sklep.

Gość gość
jedno trzeba rzec- w tym roku nie ma fajnych ciuchów na sezon wiosna/lato;( jedynie może uda się coś znaleźć w Stradivarius i Mohito. Reszta to dno

Gość gość
w tych sklepach nic nie ma, a te materiały to kpina.