Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dlaczego ubrania w sklepach to wory

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

ka偶da z nas 艣rednia nie m贸wie o grubej ani chudej nosi rozmiar s, czemu producenci oszukuja s to powinno byc s a nie kazdy potem sie chwali ze niby taki chudy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zmie艅 mark臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no chyba nie ka偶da...ja nosz臋 M i to jest 艣redni rozmiar (38).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jakie masz bmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem, bo nie wiem ile wa偶臋 :D a co do ubra艅 - mo偶na kupi膰 du偶o dopasowanych i w odpowiednim rozmiarze, wi臋c co艣 kr臋cisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aktualna moda jest rajem dla grubas贸w bo modne jest oversize . Nie wa偶ne czy nosisz S czy XL takie ciuchy zakrywaj膮 t艂uszcz a tez wygl膮da si臋 jak w worku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nieprawda, jest du偶o cich贸w oversize, ale jest te偶 du偶o dopasowanych ubra艅 (zw艂aszcza sukienek).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aktualna moda jest rajem dla grubas贸w x bzdura totalna bo ja np jestem wysoka (ponad polsk膮 sredni膮) mam typowa kobiec膮 sylwetke, waska talia, szerokie biodra, mowiac s艂ownictwem kafeterianek ''szeroka doooopa'' i NIE MOGE znalezc dla siebie fajnych spodni czy jeans贸w, wszystko jest mega ciasne, obcisle, dopasowane, az mam wrazenie ze krew w 偶ylach mi nie p艂ynie, a jak w pasie dobre to w udach luzne jak dla faceta :O zreszt膮 moj partner, wysoki dobrze zbudowany facet (bardziej kulturysta niz misiek) nie moze znalezc fajnych ciuchow, w sklepach wszystko obcis艂e jak dla lalusi贸w lub dzieci albo wstr臋tne wory w rozmiarach gigantycznych XXXL-5XL Wiekszosc ubran zamawiam z zagranicy np na ebayu, zalando itp sieci贸wki w polsce to dno i zenada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kafeteria zabija ch臋膰 do 偶ycia, ze wzgl臋du na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im wi臋cej si臋 tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe 偶ycie nam si臋 wydaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nieprawda, nie zawsze tak jest. Moze w sieci贸wkach tak to wygl膮da, ale da si臋 znale藕膰 naprawd臋 dobrze dobrane ciuszki. Ja ostatnio cz臋sto kupuj臋 w http://ifriko.pl/ , bardzo spodoba艂 mi si臋 ten sklep.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedno trzeba rzec- w tym roku nie ma fajnych ciuch贸w na sezon wiosna/lato;( jedynie mo偶e uda si臋 co艣 znale藕膰 w Stradivarius i Mohito. Reszta to dno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w tych sklepach nic nie ma, a te materia艂y to kpina.

Udost臋pnij ten post