Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik samochodowy dla 4 latka

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie dziewczyny o foteliku Graco AFFIX Znalazłam w super cenie w necie , a jak oglądałam w stacjonarnym to go sprzedawca w sklepie mi chwalił pod katem bezpieczeństwa mówił że dobrze zbudowany i mocowany

Gość miklusiowa
mam graco-wski fotelik ale inny model, bezpieczne robią, wygodne i długo wytrzymują ( ja mam 4 rok) a jaka cena tego co piszesz jak można spytać ? ciekawa jestem

Gość gość
niecałe 280 zł kosztuje w necie ten affix

Gość gość
Ja bym go nie kupila, testów nie ma żadnych, cena tez wysokiej jakości nie sugeruje.... Jest tyle fajnych fotelików, bezpiecznych, czemu z takich nie wybierasz?

Gość gość
Oglądałam go w sklepie i dotykałam ,cena faktycznie niska ( choć w sklepie kosztował 450) ale wygląda mi na porządnie wykonany, masywny , mocne ma wzmocnienia boczne przy głowie i chroniące tułów, sprzedawca mówił że to wazne przy bocznych uderzeniach - jakby to było szajstwo to bym sie nie zastanawiała i nie pytała

Gość gość
Testy są kupowane przez firmy, nie patrz na to czy testowany czy nie. ważne żeby miał odpowiednie certyfikaty, homologacje i byl dobrze wykonany i solidnie mocowany w aucie jak piszesz że wydaje se masywny to ważne

Gość gość
Któras mama podzieli się opinią jesli go kupiła?

Gość gość
bo też go widziałam w sklepie i zrobil pozytywne wrażenie

Gość gość
Jezuuuu... fotelik nie ma robić pozytywnego wrażenia.. ma być bezpieczny.. Sprawdź sobie foteliki, które przeszły szwedzki PLUS TEST. To są dobre foteliki. ps. a dlaczego musisz kupić nowy fotelik? Jakaś stłuczka była? Wypadek? Kupiliście dopiero samochód? Czy może to o drugiego auta? Bo chyba nie powiesz, że 4 latek wyrósł z fotelika 9-18, a tym bardziej z 9-25kg