Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat temu przyjeżdżał do nas przyjaciel moich rodziców,miałam tedy może 9,10 lat.Nie miał gdzie spać więc spał ze mną w łóżku,rodzice myśleli,że nic mi nie zrobi,bo jak by mógł.Ale prawda jest taka,że co noc jak spał ze mną w łóżku ,jak myślał,że spałam to dotykał mnie,ściągał ze mnie spodnie i mnie dotykał,ja nic nie mówiłam,bo się wstydziłam tego i moi rodzice tego nie wiedzą i nie powiem im o tym.Ale boję się,że jak przyjedzie do nas to będzie mnie dotykał.Chyba 2 lata temu pojechałam z mamą na piknik tam gdzie On mieszka i modliłam się aby go nie było,ale przyszedł i musiałam spać w jego samochodzie z mamą.Mama już spała,a On cały czas mnie dotykał po udach,to było okropne.Nigdy tego nie zapomnę.Mam do siebie żal i uraz do końca życia.Też przyjechał z takim kolegą,ale On nigdy mnie nie dotykał w taki sposób jak ten,pamiętam że bardzo go lubiłam,miał ksywkę jeżyk i potem jak się poznaliśmy bliżej,to siedzieliśmy blisko siebie,nawet siedziałam mu na kolanach.Temu co mnie dotykał,ma na imię Paweł też zawsze siedziałam na kolanach.Teraz przyjeżdża do nas kolega Pawła i chciałam mu wiele razy to powiedzieć co on mi robił,ale nie mam na to odwagi.Ja tutaj piszę samą prawdę,nie chcecie to nie wieżcie,ale jest mi z tym ciężko,jak można molestować 10 letnie dziecko??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować