Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o facecie co ma 35 lat zarabia 1500funtów i ma krzywy zgryz?

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o facecie co ma 35 lat zarabia 1500funtów i ma krzywy zgryz?

Gość gość
że za dużo sie przejmuje wiekiem, osiągnięciami opinią ludzi, zarobkami i zgrzyta przez sen z powodu frustracji wywołanej wnioskami

Gość gość
czyli co?

Gość gość
czyli to, że se rujnuje uzębienie

Gość gość
Kafeteria zabija chęć do życia, ze względu na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im więcej się tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe życie nam się wydaje.

Gość gość
przegrał

Gość gość
temat całkowicie bez sensu,co ma jego uzębienie do jego zarobków?no chyba,że chodzi o zainwestowanie w aparat na zęby!!!!

Gość gość
Autorce raczej chodzi o to ze wstyd sie z takim facetem pokazac w towarzystwie :) zgadzam się, faceti w tym wieku powinni miec proste ząbki

Gość gość
"facet w tym wieku powinien mieć proste ząbki" xxx a to kooorfa z wiekiem zęby sie prostują czy jak bo nie rozumiem dlaczego "powinien"?

Gość gość
oczywiscie, ze sie prostuja, wiesz co to takiego aparat na zeby? to ze rodzice w mlodosci zje/bali nie znaczy, ze juz nic sie teraz z tym nie da zrobic :O

Gość gość
Tyle ze aparat i wizyty to bardzo duze wydatki :(

Gość gość
"wiesz co to aparat na zęby?" xxx nie, ale za to wiem co to pas na doope. nie zawsze istniały aparaty ortodontyczne i nie zawsze były refundowane szczególnie wczasach kiedy 35 latek był szczylem. po twojej wypowiedzi wnioskuje, że wyhodowali cie w jakiejs gimbazie, której uczniowie są przekonani, ze odsiecz wiedeńska to pilot serialu "szybcy i wściekli" a reformacja to klub w centrum miasta

Gość gość
nie zawsze istniały aparaty ortodontyczne i nie zawsze były refundowane szczególnie wczasach kiedy 35 latek był szczylem.] to nie wnioskuj bo go/wno ci szczylu wychodzi :O tak, wiem ze w MOICH czasach nie bylo takich aparatow jak teraz (choc byly inne, tylko rodzice musieli przejac sie dzieckiem troche bardziej niz tylko w co je ubrac :O ) ale sa TERAZ i w tym wieku TEZ MOZNA ZALOZYC TAKI APARAT, a jak zrobi w polsce to koszt ma o wiele mniejszy z tych 1,5k funtow :O

Gość gość
Ale w polsce pewnie nie zrobi bo trzeba na wizyty chodzic co miesiac, a w anglii koszt jest znacznie wyzszy około 4tys funtów za sam aparat

Gość gość
alee może on chce mieć kooorfa krzywe zęby? jak można komuś mówic jak powinien wyglądac? moze ja zaczne mówić wszystkim babom, że powinny mieć wielkie cycki? w końcu mozna sobie wszczepic silikony. albo, że powinny mieć wielkie zmmysłowe usta bo mozna sobie wstrzyknąc kwas hialuronowy

Gość gość
jego zgryz czy twój do c****ja? jak ci tak bardzo zalezy i przeszkadza to moze mu to zafunduj? skoro jeu to nie przeszkadza a tobie tak to kooorfa wyslij mu kase i przekonaj żeby se chodził w takim aparacie.

Gość gość
"powinien" a laski z mojego miasta powinny przychodzic na zmiane robic mi laske i sprzątać. ale nie przychodzą:D jak one tak moga

Gość gość
tak, jak chce wybierac laske, to POWINIEN. ty tez mozesz sobie rzadac od kobiet by mialy wary-obiagary i cycki na 3 metry, nikt ci kur/wa nie broni :)

Gość gość
Ludzie czy wy nie rozumiecie ze dla kobiety to krępujace miec takiego faceta?

Gość gość
ale temat nie dotyczy tego co jest krępujące dla jego laski tylko co o nim sądzicie. dodam, że to pyanie nie jest tożsame z pytaniemm "czy chciałbysie sie z nim rooochać?" czy to kooorfa tak cięzko pojąc? macie jakies uszczerbki w korze mózgowej albo ubytki w rozumieniu koncepcji wolnosci i niezalezności jednostki? nikt sie nie pyta o to czy chciałybyście z nim byc albo uprawiac z nim dzika miłosc grecka:D pytanoie brzmi jak w temacie.

Gość gość
gdybym zadał wam pytanie "co sądzicie o śniegu na giewoncie?" to byście mi powiedziały, ze powinno go nie byc bo w trakcie pozycji na misjonarza zmarznie wam dooopa?

Gość gość
myslicie kiedykolwiek o czymś innym niż piertolenie?

Gość gość
to po c****j sie w ogole pytac??? co myslismy? to myslimy ze POWINIEN naprawic sobie zgryz. do widzenia, kur/wa koniec tematu.

Gość gość
Nie koniec tematu, bo on nie chce tłumaczac ze nie ma pieniedzy bo w UK kosztuje to bardzo drogo. A ja nie chce żenic sie z facetem z krzywymi zębami :(

Gość gość
to nie jest żaden osąd. to ocena przydatnosci do tego co najwyraźniej jest priorytetem w w aszym zyciu. mózg nie pracuje. a mozna by chwile pomysleć i dojść do wniosku, że gośc np wysyła kase biednej rodzinie albo spłaca długi ewentualnie płaci alimenty na dzieci w polsce. nie przyszło wam to do głowy pomimo, iz zakładacie, ze każdy facet jak ma kase to ją wyda albo na dzifki albo na przypodobanie sie lafiryndom waszego pokroju. nie wiem koorfa. potrenujcie myślenie. zagrajcie z pięcioletnim bratem w wojne albo obejrzyjcie jakaś bajke o skomplikowanej fabule:D

Gość gość
"to po co w ogóle sie pytac?" po to zeby miec beke z chodzących worów na sperme:D

Gość gość
On nie wysyła kasy rodzinie wiem bo go znam, kredyt ma jeden do splacenia ale to grosze , nie wiem co robi z kasą ....

Gość gość
no i prawidłowo, że nie wiesz bo c***j ci do tego

Gość gość
dodam również że laska z małymi a nawet średnimi cyckami to obciach dla faceta i POWINNA je sobie powiększyc. inaczej niech nie liczy na związek:D

Gość gość
Wiem po jego stylu, pewnie wydaje na używki i pierdoły , zreszta duzo nie zarabia jak napisałąm w tytule wątku wiekszosc tego idzie na wynajem i żarcie, ale żęby powinien sobie zrobic bo inaczej ja w to nie wchodzę, nie chce miec faceta szkarada :D