Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wymagaja modeli do zwiazku dlatego jestem sam

Polecane posty

Gość gość

charakter i umiejetnosci ich nie interesuje zupełnie a potem płacza ze ich mąz nie umie przygotować sobie obiadu :D

Gość gość
Musisz nadrobić charakterem.

Gość gość
nie musze, chakater ma znacznie lepszy niz inni

Wiesz co moim zdaniem tylko ludzie którzy na prawde są "dziwni" mają takie podejście do kobiet - ale w drugim kierunku tez tak uważam. Po prostu trzeba mieć dobry charakter - nie zawsze wystarczy - zalezy od wymagań drugiej osoby ale nie mozna zakładać ze nie ma się drugiej połówki bo baby lecą tylko na wygląd... bo ja uważam ze nie masz fajnego charakteru skoro masz takie podejscie - i widocznie nie potrzafisz sobie nikogo znaleźć. Ja sma nie jestem piekna - a nie mam problemu z facetami. Owszem nie ustawiaja sie do mnie w kolejce jak do pieknosci...ale ciesze sie ze mam za soba 2 powazne zwiazki i jeden obecnie juz na stałe... trzeba miec tez dobry charakter. Co z tego ze moj były był przystojny jak pozabijac sie chcielismy i po blizszym poznaniu okazało sie jaki jest - nie w moim typie. No moze zacznij od swojego charakteru - moze jestes nie smiały, dziwny czy cos takiego. Po co upatrywac winy w innych ?