Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z młodszym facetem o 5 lat

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałabym wiedzieć co sądzicie o takiej różnicy wieku ją mam 23 lata pracuje jestem prawie nie zależna ostatnio wpadł mi w oko chłopak o 5 lat młodszy znamy się od dłuższego czasu ale nigdy nie bralam pod uwagę tego że mogłoby być coś między nami. Nie wiem co on ma w sobie ale coś mnie do niego ciągnie i chyba ją też mu się podobam. Nie wiem co robić ? Czy to ma sens ?

Gość gość
pewnei, mając 25 lat i zwiazałam się z 20latkiem, nie wiem jak bedzie w twoim przypadku ale ja jestem bardziej niż zadowolona ze swojej decyzji :)

Gość gość
Musicie byc paskudne ze starsi was nie chca wspolczuje!

Rzadko, ale miewa :). W wieku lat szesnastu zakochałem się w pięknej studentce. Tyle, że mając lat 16 sam na swoje potrzeby zarabiałem i mogłem poszczycić się już kilkoma osiągnięciami :). Wolny czas spędzałem najczęściej na studenckich chatkach i bardziej miałem problemy tyczące jej wieku, niż mojego :). Jeżeli chłopak jest dojrzały emocjonalnie i odpowiedzialny, to możesz spróbować. Jednak dojrzałość w tym wieku i w dzisiejszych czasach jest bardzo mało prawdopodobna :).

Gość gość
Bla, bla, bla, skończ pierdzieć misio🖐️ 17-latek to jeszcze dzieciak, ukłuje cię parę razy i zmieni na rówieśniczkę.🖐️:D

Ja tych dziewczyn z chatki studenckiej, za nic bym na rówieśnice nie zamieniał :P :P :P. Z jedną byłem nawet na swojej studniówce :).

Gość gość
Kogo obchodzą twoje wyimaginowane kobiety rencisto?:D

Gość gość
1 takiemu w glowie,będzie chcial jednego a jak mu to dasz to zostawi,zaden normalny 17, nie będzie z 23.

Gość gośćfeef
Mój mąż jest ode mnie 4,5 roku młodszy a moja koleżanka ma chłopaka 5 lat młodszego.

Gość gość
A misio to kafeteryjny bajkopisarz he he .

Gość gość
23 latka z 18 latkiem, trochę bez sensu, odpuść sobie, przecież to jeszcze dzieciak; chyba że kręci cię bycie mamusią. Ale ze swojego doświadczenia bardzo odradzam, szkoda czasu.

Gość gość
Związek z młodszym facetem ma sens, gdy on skończy 30 lat, wtedy róznica się zaciera, a on już jakieś doswiadczenie życiowe ma

>>>A misio to kafeteryjny bajkopisarz he he<<< x "Bajkopisarz" znalazł ostatnio w necie babeczkę do tamtej podobną :) i o tym samym nazwisku i imieniu :). Teraz zastanawia się, czy spróbować ten kontakt odnowić :).