Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIP13

Rodzice mnie nie uświadomili

Polecane posty

Gość VIP13

Jestem z wykształconej rodziny, a czuję się tak, jakby wychowano mnie na zapadłej wsi. Moi rodzice mnie w ogóle nie uświadomili. Nigdy ze mną o tym nie rozmawiali. Mam do nich o to żal. Dowiadywałam się wszystkiego z telewizji, Internetu, gazet. Kiedy tylko w jakiejś gazecie był temat seksu, moja mama wyrywała tę stronę. Gdy chciałam o coś zapytać, udawała, że nie rozumie. Zupełnie jakby mnie chciała ochronić. Tylko czy takie trzymanie w całkowitej nieświadomości, udawanie, że tego tematu nie ma, jest dobrym rozwiązaniem?

Gość gość
To beznadziejne rozwiązanie, ale mi mama też nic nie mówiła na temat seksu nigdy. Ale nie czuję się przez to jakaś pokrzywdzona, szkoła zrobiła to za nią.

Gość VIP13
Może i się mylę, ale wydaje mi się, że to jest obowiązek rodziców. Nawet jeżeli nie będę tego robić całe życie, to przecież muszę mieć świadomość, że coś takiego istnieje. Czuję się tak, jakby mnie zdradzili.

Gość gość
Porozmawiaj z jakas doswiadczona kolezanka.

Gość gość
I w ramach rekompensaty stałaś się twardą, oziębłą, niezależną feminazistką? Jakie to książkowe o czym piszesz...

Gość gość
jak przyjdziesz z brzuchem do domu masz prawo powiedzieć im że to ich wina

Gość gość
W jakich czasach wy zyjecie? Mnie tez rodzice nie uswiadomili, a wiem o wszystkim.