Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w PiS w internecie

Polecane posty

Gość gość

odniosła skutki, młodzi uwierzyli w brednie propagandzistów blisko 3000 osób pluło na lewo i prawo. Bycie lewakiem czy innej opcji to obciach i najgorsze co może się przytrafić. Młodziaki jak pelikany łykały te bzdury a teraz płacimy wszyscy jeszcze trochę a za ten tekst bedzie wyrok w trybie przyspieszonym.

Gość gość
Ile ci PO zaplacilo za te brednie

Gość gość
Ja jestem wolnym człowiekiem to ty masz taki ciasny łepek

Gość gość
A pokloniles sie juz Angeli Merkel wolny czlowieku :D

Gość gość
jeszcze 3,5 roku; zleci jak z bicza :O ja już się nie mogę doczekać miny Jarosława jak ogłoszą te wyniki. Obstawiam w wariancie optymistycznym (dla niego) wynik PO z ostatnich wyborów lub wynik Zjednoczonej Lewicy (czyli całkowity out). Pojadą jak Jagna na taczce gnoju :classic_cool:

Gość gość
Bo sie zesrasz z wrazenia i sie nie doczekasz :D

Gość gość
Nikomu sie nie kłaniam wiem ze to jest poza twoim pojmowaniem świata bo tu musisz uklęknąć chocby przed księdzem

Gość gość
PO już nie będzie. Rozpadnie się. Resztki pójdą do więzienia. Z nowoczesnego Ryszarda już ludzie się śmieją. PiS spokojnie znowu wygra

Gość gość
Już się zlecieli biedaki, 1 zł za skopiowany post, 3-4 zł za twórczość własną. Brak wam mózgu Krystyna Pawłowicz wam uzupełni morale :D

Gość gość
Tiaaa... Korytko sie skonczylo finito

Gość gość
Macie jakąś wyszukiwarkę tych trzech liter? Jak tylko się pojawiają w odpowiedniej kolejności lecicie sprawdzić czy przypadkiem coś sie nie dzieje "złego"

Gość gość
Z racji tego że jestem wolnym człowiekiem na internet zarabiam i zarabiałem uczciwie, trudno to wam pojąć bo całe życie kombinujecie to znaczy, że wszyscy kombinują, nie proszę księdza ja nie kradnę w przeciwenstwie do PiSlamistów i kościoła to wam się wydaje, że ucięło mi się korytko, nie ucieło mi się korytko ani rozum bo korytka nie miałem i nie zamierzam mieć a rozumu używam do zarabiania pieniędzy.

Gość gość
Krytyka nigdy mnie nie bolała a was wręcz przeciwnie wystarczy spojrzeć co kombinujecie, trzeba być upośledzonym żeby glosować na ludzi pokroju Pawłowicz czy Liroy-a

Gość gość
Koryto to jest ten wasz wytwór który istnieje tylko w waszym wyobrażeniu, wiem że się powtarzam ale do matoła trzeba wiele razy powtarzać, zarabiałem i zarabiam uczciwie, płacę podatki w paliwie, od dochodu, za każdy kupiony produkt. Wy oszuści nie potraficie tego zrozumieć że tak można. A przedstawiciel rządzącego ugrupowania nazywa mnie Najgorszym Sortem Polaka, Pawłowicz nazywa flagę UE "szmatą" żałośni i warci siebie kombinatorzy i złodzieje.

Gość gość
No oszuści co łapy wyciągacie nie po swoje zatkało kakao? Tylko tchórz nie ma nic do powiedzenia :D

Gość gość
rozmowa z wyznawcą PISu sprowadza się do schematu: nigdy nie dyskutuj z debilem; sprowadzi cię do swego poziomu, a potem pokona doświadczeniem sprawdzone und potwierdzone. Lepiej machnąć ręką. Oni mają tylko swoje "koryto"; to ich koronny, wyimaginowany argument, mimo, że sami nie wiedzą co to miałoby znaczyć konkretnie :D

Gość gość
kwikkk....kwiiik............kwiiikk.......:D

Gość gość
Wyznawca PiSu nie sprawdzi mnie do swojego poziomu bo nie jestem ubabrany w niczym, jestem czysty jak łza i to ich boli najbardziej, że ktoś kto może tak o sobie powiedzieć sprzeciwia się promowaniu głupoty i wskazuje konkretnych pajaców PiSu nie da się przełknąć tego że ktoś robi wstyd i wyciąga łapy po moje pieniądze.

Gość gość
gość dziś kwikkk....kwiiik............kwiiikk.......smiech.gif X Tak się witasz ze swoją rodziną?

Gość gość
Tak pisowcy wy tak kwiczycie jak świnie którym ziemniaki (500+) się rzuciło i bedą tera żarły. Wsiuny z komunistycznymi poglądami.

Gość gość
kwik..kwik..kwikk ...

Gość gość
kolejna porcja kartofli i fala ekstazy

Gość gość
Prawdo boli widzę po kwiczeniu :D Jestem bardzo szczęśliwy że mogę jeszcze tak napisać, niebawem tylko piso peany bedziecie pisać zmiękczeni w szkole Tadzika Rydzyka

Gość gość
Pastuch Pawłowicz wam podrzuci 1 zł bo sie powtarzacie :D