Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linki5

Mąż unka seksu po urodzeniu dziecka

Polecane posty

Gość gość
Mój mąż był przy porodach i zawsze jest przy każdym badaniu ginekologicznym cipki. Taka obecność zbliża partnerów! !

Gość gość
Aleś ty jesteś głupia. Głupsza nawet od przecietnie chorej małpy. Co to kogo gowno obchodzi?

Gość gość
:) kocham panią /pana wyżej! Chcę zabrać panią na porodówkę z mężem :) :)

Gość linki5
Kocham męża ale jak tak dłużej będzie to nie wiem jak to będzie, nie wystarcza mi seks inicjowany tylko przeze mnie raz w tyg. Jestem jeszcze w miarę młodą, atrakcyjną kobietą przy mężu czuje się jak stara babcia.

Gość gość
Wiem co czujesz, to stałe proszenie i odmowy. U mnie jest tak samo, tylko ja jak dziadek przy niej sie czuję. Młoda kobieta a tak narzeka jak stara baba na wszystko. Co zrobisz? Jeśli tu jesteś to już raczej podjełaś decyzje. Jego nie zmienisz jak ja swojej. Te typy tak mają. Oczywiście kochamy ale to chyba bardziej z przywiązania i przyzwyczajenia.

Gość gość
Do12:06 ejjj. brakujące ogniwo, po jaki h/uj to wszedzie wklejasz?

Gość gość
dlaczego wszystkie myslicie ze dla faceta to jakas wielka przyjemnosc wkladac swoj szlachetny instrument do jakies mokrej oblesnej c**y?

Gość gość
Tak masz racje męskie, owłosione i spocone o***ty to jest cos o wiele piękniejszego!!! A potem do dzioba. Kretyn.

Gość gość
Autorko- Twój mąż urodzil dziecko?

Gość gość
Autorko- Twój mąż urodzil dziecko? Nic dziwnego w takim razie ze unika seksu.

Gość gość
moze maz ma problem z macica

Gość gość
Może on nie ma popędu ....może tez jest zmęczony a jak woli z rana to wszystko na to wskazuję. Pogadaj z nim moze pomoga takie tabletki na potencję longmen. Mój maz je kupuję żeby jeszcze bardziej się podkręcić w łózku oczywiście niemamy z tym problemu ale to jeszcze bardziej potęguję doznania i chce sie dłużej uprawiać sex .

Gość gość
To jest twoja wina bo się wstydzisz męża podczas badania ginekologicznego cipki i porodzie! Takie przeżycia łączą związek. A izolacja twoja spowodowała oddalenie się od ciebie męża. A mamy prawo do obecności męża przy badaniu i zabiegu.

Gość gość
Dodam że mąż zapewnia również nam bezpieczeństwo swoją obecnością gdy trafimy na zboczenca ginekologa jak pacjentka. ... Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek.... Nie wolno wyprostować osobę bliska wbrew woli pacjenta. Gdy zboczeniec ginekolog wyprasza bo tacy nie chcą mieć świadka badań, odchodzę z mężem! !!!

Gość gość
Rewelacyjna kobieta!! tylko ona doprowadza mnie do takiej rozkoszy!uwielbiam Cię Madziu! http://sex-tele.pl/47398